Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Γαστρεντερολόγος Σταύρος Σ. Τσιάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ως μαθητής του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Σμύρνης αρίστευσ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου"

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
 • logo
  Αθηναϊκή Mediclinic
 • logo
  Mediterraneo Hospital

Μέλος Συλλόγων

 • Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons
  Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Κράτητος 6, Νέα Σμύρνη, Αθήνα TK 17121

Ο Γιατρός

Ο Γαστρεντερολόγος Σταύρος Σ. Τσιάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Ως μαθητής του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Σμύρνης αρίστευσε σε όλες τις τάξεις έχοντας την τιμή να φέρει την ελληνική σημαία στην 3η τάξη του Λυκείου.

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το βαθμό «Λίαν Καλώς».

Έχει λάβει ειδίκευση στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251 ΓΝΑ.

Πέραν της συνεχούς μετεκπαίδευσης σε πλήθος συνεδρίων που αφορούν το επιστημονικό του αντικείμενο έχει δημοσιεύσει εργασίες και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.