• 2904
  • 65
  • 145
  • 33972081
     
10/μήνα 20/μήνα 35/μήνα
 
new!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΦΙΛ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ 3η θέση / ειδικότητα 2η θέση / ειδικότητα 1η θέση / ειδικότητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ BANNER ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ
 
 
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ 24/7 Απεριόριστη χρήση Απεριόριστη χρήση Απεριόριστη χρήση
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ
ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
e-mail + SMS e-mail + SMS e-mail + SMS + τηλέφωνο
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Περιορισμένα Πλήρη Πλήρη στατιστικά και συμβουλές βελτίωσης επισκεψιμότητας
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 1/έτος
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Ρωτήστε μας
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ BLOG 2/μήνα 4/μήνα Απεριόριστα
ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK + TWITTER 2/μήνα 4/μήνα Απεριόριστα
ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ PORTALS 2/μήνα 4/μήνα 6/μήνα
 
EXTRAS
 
Ρωτήστε μας για το πώς μπορείτε να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προβολή και την δημοσιότητά σας.
new!
 

Όροι χρήσης

 
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν το κόστος συνδρομής ανά μήνα και δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
  • Η ελάχιστη διάρκεια όλων των προγραμμάτων ορίζεται στους 12 μήνες.
  • Η εταιρία δικαιούται την αναπροσαρμογή του αναγραφόμενου κόστους των προγραμμάτων ανά πάσα στιγμή και χωρίς περιορισμό, χωρίς όμως αναδρομική ισχύ επί των υφιστάμενων συνδρομών.
  • Ο ιατρός μπορεί να μεταπηδήσει από μικρότερο σε μεγαλύτερο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, συμπληρώνοντας μονάχα την οικονομική διαφορά.
  • Πέραν των αναγραφόμενων συνδρομών προβλέπεται και περιορισμένο FREE πακέτο με περιορισμένη λειτουργικότητα σε λογική ονομαστικού καταλόγου.
Λεωφόρος Κηφισίας 197, Μαρούσι, τηλ. 2108788090, email: [email protected]
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.