Σας παρουσιάζουμε το νέο χώρο υποδοχής σας!

Το NowDoctor απευθύνεται σ' αυτούς που αναζητούν γιατρό και θέλουν να κλείσουν οnline ραντεβού, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας

Τι είναι;

Αποκτήστε νέους ασθενείς...
μ’ ένα κλικ!

Οι χρήστες του NowDoctor, σε ένα super Web 2.0 περιβάλλον, μπορούν να αναζητήσουν γιατρό με κριτήρια την ειδικότητα, την εξειδίκευση, την τοποθεσία του ιατρείου καθώς και τον ασφαλιστικό φορέα με τον οποίο είστε συμβεβλημένοι.

Τι είναι;

Προγραμματίστε τα ραντεβού σας
24 ώρες το 24ώρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Ακόμη και στις 3.00 τα ξημερώματα ή την Κυριακή το μεσημέρι το ιατρείο σας "λειτουργεί". Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, μπορεί ο ασθενής με το πάτημα ενός κουμπιού να δει τις ώρες που δέχεστε και να κλείσει ραντεβού μαζί σας.

Τι είναι;

Η δική σας
προσωπική σελίδα!

Το NowDoctor σας προσφέρει την δυνατότητα να έχετε προσωπική σελίδα με πληροφορίες για εσάς, καθώς επίσης και μια επαγγελματική φωτογράφιση και βίντεο-συνέντευξη, από επαγγελματίες στο χώρο της τηλεόρασης, που θα πλαισιώσουν την παρουσίαση σας.

(Επίσης μπορείτε να παρέχετε online ραντεβού και από το δικό σας προσωπικό site εφόσον έχετε)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.