Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννηθείς στην ΑΡΤΑ στις 11/08/1967.
Παντρεμένος με την οδοντίατρο Αγγελική Παγανού.Πατέρας 3 παιδιών.
Κάτοικος Ν.Σμύρ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Ειδικευθείς αρχικά στο 3ο Θεραπ.Ι.Κ.Α. και ακολούθως στην Α'Προπ.Κλινική ΛΑΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ υπό τον καθηγητή κο Κατσιλάμπρο.
  Εξειδίκευση στον σακχ.διαβήτη,με συμμετοχή στις δραστηριότητες του εξωτ.διαβητολογικού ιατρείου

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού 5.30-8.30 μ.μ.

Έξτρα Παροχές

 • διαιτολογιο διαβητικου

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Metropolitan
 • logo
  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
 • logo
  Ευρωκλινική Αθηνών

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη, Αθήνα TK 17121
Photo Gallery

Ο Γιατρός

Γεννηθείς στην ΑΡΤΑ στις 11/08/1967.
Παντρεμένος με την οδοντίατρο Αγγελική Παγανού.Πατέρας 3 παιδιών.
Κάτοικος Ν.Σμύρνης.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.