Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Σταμάτης Γ. Σκορδής CDT, DDS, FICOI, MOMed

Master of Oral Medicine in Implantology
University of Munster Germany
C

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη από 10:30 πμ το πρωί έως 9:00 μμ το βράδυ
  • Πέμπτη από 10:30 πμ το πρωί έως 4:00 μμ το μεσημέρι
  • Παρασκευή από 10:30 πμ το πρωί έως 3:00 μμ το μεσημέρι
Βολανάκη 11, Αμπελόκηποι, Αθήνα TK 11526

Ο Γιατρός

Σταμάτης Γ. Σκορδής CDT, DDS, FICOI, MOMed

Master of Oral Medicine in Implantology
University of Munster Germany
Certified Implantologist by D.G.I
Fellow of International Congress of Oral Implantologists
Fellow of Deutsche Gesellschaft fur Orale Implantologie

Βολανάκη 11 , Ερυθρός Σταυρός 11526 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 6994604 6932448375
e-mail: [email protected]
Website: http://skordis-implantology.weebly.com/

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995.

Αμέσως μετά, το διαστημα 1996-97 παρακολούθησε το ενός έτους μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κλινική εμφυτευματολογία που διοργανώθηκε από τον καθηγητή της γναθοπροσωπικής χειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε.Βαιρακτάρη και την Ε.Ε.Ο.Ο.Γ.Ε.Β.

Συγχρόνως άρχισε να ασχολείτε ενεργά με την χειρουργική τοποθέτηση και προσθετική αποκατάσταση των οδοντικών εμφυτευμάτων στο ιδιωτικό του ιατρείο.

To 2003-04 παρακολούθησε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Γερμανικής Εταιρείας Εμφυτευματολογίας (D.G.I) και έλαβε κατόπιν εξετάσεων την πιστοποίηση του ειδικού στην εμφυτευματολογία.

Το 2008-09 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της εμφυτευματολογίας του πανεπιστημίου του Munster στη Γερμανία και έλαβε τον ακαδημαικό τίτλο του Master of Oral Medicine in Implantology (MOMed).

Από την αποφοίτησή του και έπειτα συμμετέχει στα περισσότερα σημαντικά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια που ασχολούνται με τα οδοντικά εμφυτεύματα και την οστική και ιστική αναγέννηση.

Έχει πάρει τον τίτλο του Fellow από την International Congress of Oral Impalntologists (I.C.O.I) και από τον Deutsche Gesellschaft fur Orale Implantologie (D.G.O.I).

Είναι ιδρυτικό μέλος της I.C.O.I Hellas και ενεργό μέλος στις :
• International Team for Implantology (I.T.I)
• International Congress of Oral Implantologists (I.C.O.I)
• Deutsche Gesellschaft fur Orale Implantologie (D.G.O.I).
• Deutsche Gesellschaft fur Implantologie (D.G.I).
• Εταιρεία Ελληνικής Οδοντιατρικής
• Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο εξασκεί όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής Εμφυτευματολογίας και της Χειρουργικής Στόματος χρησιμοποιώντας όλες τις νεότερες ,αξιόπιστες και ασφαλείς τεχνικές καθώς και τα κορυφαία συστήματα εμφυτευμάτων και μόνο.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.