Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Είναι Αρχιμανδρίτης, καθηγητής Θεολόγος και Οικογενειακός Γενικός Ιατρός. Γεννήθηκε στις 18/11/1949.

Το 1972 αποφοίτη

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Παρακολούθησε μετεκπεδευτικά Ιατρικά σεμινάρια της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α., όπως και του Λονδίνου, του Ηνωμένου Βασιλείου, συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια. (1995-97.
 • Μετεκπαιδεύτηκε σε ετήσια σεμινάρια Γενικής Ιατρικής και ειδικών παθήσεων, όπως Υπέρτασης και Σακχαρώδη Διαβήτη στο Νοσοκομείο Νίκαιας Αθήνας και στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθήνας, με λήψη σχετικών εγγράφων και βεβαιώσεων. Έχει συμμετάσχει σε ιατρικές μετεκπαιδεύσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά από 10:00 πμ το πρωί έως 13:00 μμ το μεσημέρι. Επιπλέον Δευτέρα και Τετάρτη από 06:00 μμ το απόγευμα έως 8:30 μμ το βράδυ.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Ιατρικό Περιστερίου
 • logo
  City Clinic
 • logo
  ΙΑΣΩ General
 • logo
  Αττική Ιατρική
 • logo
  Mediterraneo Hospital
 • logo
  Διατροφή
Νικηφόρου Νικηφορίδη 38, Βύρωνας, Αθήνα TK 16231

Ο Γιατρός

Είναι Αρχιμανδρίτης, καθηγητής Θεολόγος και Οικογενειακός Γενικός Ιατρός. Γεννήθηκε στις 18/11/1949.

Το 1972 αποφοίτησε από την Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή Αθήνας, αριστούχος. Κατά την διάρκεια της μαθητείας του, διδάχτηκε την Βυζαντινή και ευρωπαϊκή μουσική, από τον μεγάλο δάσκαλο και καθηγητή κ. Δημ. Παναγιωτόπουλο-Κούρο, αριστεύοντας στο πτυχίο του, στο συγκεκριμένο μάθημα. Είναι πτυχιούχος ευρωπαϊκής και Βυζαντινής μουσικής. Το 1972, χειροτονήθηκε διάκονος, στην Ιερά Μονή Δαδιού Αμφίκλειας Φθιώτιδας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Δαμασκηνό. Το 1976 αποφοίτησε από την Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Το 1978 χειροτονήθηκε Ιερέας και προχειρίστηκε Αρχιμανδρίτης, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου Λαμίας, από τον ίδιο Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Δαμασκηνό. Το έτος 1990 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχόλη του Πανεπιστημίου Αθήνας, με βαθμό "Λίαν Καλώς". Το έτος 1994 τελείωσε τα μαθήματα της Οικογενειακής Γενικής Ιατρικής. Στις 16 Ιουλίου 1994, μετά από νόμιμες εξετάσεις, έλαβε τον τίτλο της Γενικής Ιατρικής (Ν.3366/55).
Οι δραστηριότητες του στον Εκκλησιαστικό, Θεολογικό και Ιατρικό τομέα, είναι πάρα πολλές και αξιόλογες. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι οι παρακάτω: Έχει βραβευτεί για το ποιητικό και συγγραφικό του έργο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Δ.Ε.Ε.Λ. Ακαδημία της Φλωρεντίας, Ακαδημία Φερντιναντέκ, Ρίο ντε Τζανέιρο και Ιαπωνία). Η Αγάπη του για προσφορά και βοήθεια στον άνθρωπο είναι αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με την Ιατρική. Έχει γράψει πολλά άρθρα (ιατρικά και θρησκευτικά). Συμμετέχει σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά ιατρικά συνέδρια, προεδρεύων σε όλα σχεδόν τα ετήσια συνέδρια της Γενικής Ιατρικής, σε επί μέρους στρογγύλες τράπεζες και με προσωπικές του εργασίες .Το 1986, τριτοετής φοιτητής της Ιατρικής, έλαβε τιμητικό δίπλωμα, για την ενεργό συμμετοχή του, στο 4ο Εuropean Congress of International Radiology, στην Αθήνα.
Το ότι έγινε κληρικός:" η ιεροσύνη είναι το μέγιστο πράγμα που έχει κανείς".

 • Τον Ιούνιο του 1988, φοιτητής του πέμπτου έτους της Ιατρικής, βραβεύτηκε από τις: The American Physiological society and the Hellenic thoracic Society and the Greek Bronchologic Society, για την ενεργό συμμετοχή του στο ειδικό παγκόσμιο συνέδριο, με τιμητικό δίπλωμα μέλους. Τον ίδιο μήνα του 1988, βραβεύτηκε με τιμητικό δίπλωμα, για την ενεργό συμμετοχή του στο παγκόσμιο συνέδριο της Societas Europaea Physiologiae Clinicae Respiratoriae, στην Αθήνα Μέλος της New York Academy of Sciences, Νέα Υόρκη, Μάιος 1992. Μέλος του American Association for the Advancement of Science (AAAS). (9 Σεπτεμβρίου 1994). Μέλος του American Society of Angiology. (31 Μαρτίου 2005). Μέλος του American Association for the Advancement of Science (AAAS). 8 Σεπτεμβρίου 1995. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 31ου Ετήσιου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου, στην Αθήνα, 17 – 21/05/ 2005. Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής και πρόεδρος στρογγυλών τραπεζών του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της WONCA, στην Κω, 4η με 7η Σεπτεμβρίου 2005.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.