Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (ΥΣ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Αποφοίτησε ως αριστούχος μαθητής από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου, ενώ του απονεμήθηκε βραβείο για την καλύτερη σχολική επίδοση σε επίπεδο Δήμου.
  Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων, από όπου αποφοίτησε με βαθμό «λίαν καλώς».
  Εξετέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό Ιατρείο) στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Γεωργίου (Τυμφρηστού) Φθιώτιδας.
  Ακολούθως, ειδικεύτηκε για 1 έτος στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Η Ελπίς».
  Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, κατά τη διάρκεια της οποίας του ανατέθηκαν καθήκοντα Ιατρού Μονάδος, Ελεγκτή Ιατρού και Ειδικευόμενου Ιατρού στη Γενική Χειρουργική στην Α’ Χειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
  Στη συνέχεια διετέλεσε Ιατρός Υπηρεσίας υπαίθρου «επί θητεία» για ένα έτος στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμφρηστού Φθιώτιδας.
  Υπήρξε για 3 έτη Εσωτερικός βοηθός και Εφημερεύων Ιατρός στην Ιδιωτική Γενική Κλινική «Κεντρική Κλινική Αθηνών» και για 3 ½ έτη Εφημερεύων Ιατρός στην Ιδιωτική Κλινική «Λευκός Σταυρός Αθηνών».
  Ακολούθως, ειδικεύτηκε για 4 έτη στη Μαιευτική-Γυναικολογία στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», η οποία έχει αναγνωριστεί από το European Board and College of Obstetrics and Gynaecology (EBCOG), τμήμα της Union Européenne des Medécins Spécialistes (UEMS), ως Κλινική που ακολουθεί το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, που η EBCOG έχει θέσει για την ειδίκευση των Ιατρών στην Ευρώπη, σε όλους τους τομείς της Μαιευτικής-Γυναικολογίας (Κολποσκόπηση, Υπερηχογραφία, Κυήσεις υψηλού κινδύνου, Γυναικολογική Ογκολογία, Κλιμακτήριος-Εμμηνόπαυση, Παιδική-Εφηβική Γυναικολογία, Παθήσεις Μαστού κλπ).
  Μετά την απόκτηση του τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας, μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική στο Κέντρο Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Νοσοκομείου «Άγιος Βαρθολομαίος» του Λονδίνου (The Centre for Reproductive Medicine, St. Bartholomew’s Hospital, Barts and the London NHS Trust, London, United Kingdom).
  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνδέθηκε και πάλι με το Πανεπιστήμιο Αθηνών αρχικά από τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη και στη συνέχεια του Πανεπιστημιακού Υποτρόφου της Ιατρικής Σχολής στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα».
  Παράλληλα διατηρεί Μαιευτικό–Γυναικολογικό Ιατρείο στο Μαρούσι και εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.
Ήβης 4, Μαρούσι, Αθήνα TK 15124

Ο Γιατρός

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ (ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ)
Πανεπιστημιακός Υπότροφος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
ΙΑΤΡΕΙΟ: ΗΒΗΣ 4, ΜΑΡΟΥΣΙ, 15124 (πλησίον ΗΣΑΠ)
ΤΗΛ. 210-6924650 ΚΙΝ. 6973997171
Email: partsiobgyn@yahoo.com

Ο Ιατρός Γεώργιος Παρτσινέβελος γεννήθηκε στην Αθήνα.

Γνώμονας της δουλειάς του είναι η επιμελής και εξατομικευμένη προσέγγιση τόσο της γυναίκας όσο και του ζεύγους όταν πρόκειται για υπογονιμότητα. Η διαρκής κατάρτιση και παρακολούθηση των νέων εξελίξεων στον τομέα ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του, την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, και η ευλαβική του προσήλωσή στο πρόβλημα του υπογόνιμου ζευγαριού με στόχο την πολυπόθητη εγκυμοσύνη αποτελούν το δίπτυχο της επιτυχίας του στην ενασχόλησή του με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

 • Έχει συμμετάσχει ως Προσκεκλημένος Ομιλητής σε διαλέξεις, σε Μετεκπαιδευτικά μαθήματα Πανεπιστημιακών Κλινικών, σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια, ενώ έχει διατελέσει Εκπαιδευτής σε Πρακτικά Σεμινάρια και έχει επιβλέψει διπλωματικές εργασίες Φοιτητών Βιολογίας.
  Όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει πλούσιο ερευνητικό και συντακτικό έργο με δημοσιεύσεις εργασιών σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά διεθνούς κύρους (peer reviewed journals-impact factor), με συγγραφή κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα ιατρικά βιβλία και ανακοινώσεις εργασιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών συναντήσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.
  Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής ( Editorial Board ) του ξενόγλωσσου διεθνούς ιατρικού περιοδικού World Journal of Obstetrics and Gynecology ( WJOG) και Κριτής ( Reviewer ) για την αποδοχή εργασιών που υποβάλλονται προς δημοσίευση σε πλήθος ξενόγλωσσων ιατρικών περιοδικών, όπως τα International Journal of Cancer ( Int J Cancer), International Journal of Medicine and Medical Sciences ( IJMMS), Archives of Gynecology and Obstetrics ( Arch Gynecol Obstet), Journal of Obstetrics and Gynaecology Research ( J Obstet Gynaecol Res), Reproductive Biology and Endocrinology ( Reprod Biol Endocrinol), Reproductive Sciences ( Reprod Sci), World Journal of Obstetrics and Gynecology ( WJOG).
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.