Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ιδιωτική Άσκηση Επαγγέλματος ψυχολόγου – Ιδιωτικό Γραφείο

Α’ Ψυχιατρική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσο

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Πτυχιούχος Ψυχολογίας Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρόγραμμα Ψυχολογίας).
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (M.Sc.) Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας».
  • Δίπλωμα θεωρητικής και κλινικής εξειδίκευσης (4/ετής) στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.
  • Μετεκπαίδευση 1 έτους στην "Κλινική Ψυχοπαθολογία", η οποία διεξάγεται από το Αιγινήτειο νοσοκομείο και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής.
  • Κάτοχος νόμιμης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου από τη Νομαρχία Αθηνών.

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10 π.μ. έως 9 μ.μ.
Σισίνη 14 - 16, Αθήνα , Αθήνα TK 11528

Ο Γιατρός

Ιδιωτική Άσκηση Επαγγέλματος ψυχολόγου – Ιδιωτικό Γραφείο

Α’ Ψυχιατρική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Ιατρείο Ψυχικής Υγείας Γυναικών

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (καθηγήτρια γνωστικού αντικειμένου Ψυχολογίας)

Συνεργασία με Ιδιωτικά κέντρα ψυχοπαιδαγωγικής και συμβουλευτικής υποστήριξης

"Τμήμα Θεραπειών Ενηλίκων ΤΘΕ- ΙΕΘΣ", Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία ενηλίκων με εποπτεία

ΨΝΑ, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.