Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ώρες λειτουργίας

 • ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 6.30μ.μ.-9.30μ.μ., ΤΗΛ./FAX ΙΑΤΡΕΙΟΥ: 210 6031190, ΚΙΝ. ΤΗΛ.: 6944 534826 (24-ωρη επικοινωνία), 6974 441519 (πρωϊνές ώρες)
 • ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ: Δευτέρα 6.30μ.μ.-9.30μ.μ., Τετάρτη 6.30μ.μ.-9.30μ.μ., Πέμπτη 6.30μ.μ.-9.30μ.μ., (μετά από ραντεβού στα τηλέφωνα του ιατρείου)

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Pap Test – Υπέρηχοι - Κολποσκόπηση - Αντισύλληψη - Παθήσεις Μαστού - Προγεννητικός Έλεγχος - Διερεύνηση & Θεραπεία Προβλημάτων Γονιμότητας – Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Λαπαροσκόπηση - Γυναικολογική Ενδοκρινολογία

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΙΑΣΩ General

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Βυζαντίου 16 & Σαλαμίνος, Παλλήνη, Αθήνα TK 15351

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Pap Test – Υπέρηχοι - Κολποσκόπηση - Αντισύλληψη - Παθήσεις Μαστού - Προγεννητικός Έλεγχος - Διερεύνηση & Θεραπεία Προβλημάτων Γονιμότητας – Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Λαπαροσκόπηση - Γυναικολογική Ενδοκρινολογία

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.