1/6/2013 Έκτακτα περιστατικά διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματιας από το 1984. Το πρώτο μου ιατρείο το λειτούργησα για 10 χρόνια στο κέντρο της Αθήν

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονικής έτος πτυχίου 1983.

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά από 9.30 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ., εκτός απογεύματος Παρασκευής.
Αχιλλέως 27, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα TK 17562

Έκτακτα περιστατικά

1/6/2013

Σε έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να κλειστούν ραντεβού και για εκτός ωρών λειτουργίας του ιατρείου, μετά από συνενόηση Ιατρού και Ασθενούς.

Ο Γιατρός

Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματιας από το 1984. Το πρώτο μου ιατρείο το λειτούργησα για 10 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Από το 1994 και μετά εργάζομαι στο Παλαιό Φάληρο.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

  • Συμμετέχω σε όλα τα συνέδρια και σεμινάρια του Οδοντιατρικού Συλόγου Αθυνών. Μέλος από το 1983.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.