Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών.
Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (master

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Τρίτη και Παρασκευή 10πμ-12πμ
 • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6μμ-8μμ
 • Και κατόπιν ραντεβού

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Σύμβαση με Υπουργείο Μεταφορών για εξέταση υποψηφίων οδηγών

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
  Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
Δαμάρεως 25, Παγκράτι, Αθήνα TK 11633

Ο Γιατρός

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών.
Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (master) Πανεπιστημίου Πατρών.
Ειδίκευση στην Οφθαλμολογική Κλινική των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».
Μετεκπαίδευση στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Μονάχου (Ludwig-Maximilians-Universität).

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Σύμβαση με Υπουργείο Μεταφορών για εξέταση υποψηφίων οδηγών

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.