Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Είμαι Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων και Ενηλίκων και υπάρχει η δυνατότητα για:
ΠΡΟΛΗΨΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΑΣΘΜΑΤΟΣ,

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Σπούδασα με άριστα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου ‘La Sapienza’ στη Ρώμη. Απόκτησα την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας στο Αλλεργιολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Λαϊκό, στο νοσ. Ανδρέας Συγγρός, στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Άσθματος και Αλλεργίας στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, στο Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Νοσ. Παίδων Αγία Σοφία και στο Αλλεργιολογικό Τμήμα της Β΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσ. Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στο οποίο σήμερα είμαι επιστημονικός συνεργάτης.
  Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και ενεργό μέλος της ομάδας Ιατρών που μελέτησαν το άσθμα στους αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου. Κατέχω τα πτυχία PHTLS (Pre Hospital Life Support) και Πτυχίο Προχωρημένης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (Π-ΚΑΡΠΑ) ενώ μιλώ την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
 • logo
  Λευκός Σταυρός
Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς, Αθήνα TK 18535
Photo Gallery

Ο Γιατρός

Είμαι Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων και Ενηλίκων και υπάρχει η δυνατότητα για:
ΠΡΟΛΗΨΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΑΣΘΜΑΤΟΣ, ΡΙΝΙΤΙΔΑΣ, ΑΤΟΠΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ-ΕΚΖΕΜΑΤΟΣ, ΚΝΙΔΩΣΗΣ, ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΚΗΣ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Test και εξετάσεις που διενεργούνται στο ιατρείο

1)Ειδικά Αλλεργικά Δερματικά Τεστ σε όλα τα αεροαλλεργιογόνα του Ευρωπαϊκου χώρου για την ανεύρεση του αιτιολογικού παράγοντα οποιασδήποτε αναπνευστικής αλλεργίας ( π.χ. ακάρεα σκόνης, γρασίδια, ελιά, περδικάκι κτλ.),
2)Ειδικά Αλλεργικά Δερματικά Τεστ σε καλλυντικά, τροφές ( γαλακτοκομικά, ξηρούς καρπούς, θαλασσινά, κρέατα, φρούτα, κ.α).
3)Πλήρης Έλεχγος Αναπνευστικής Λειτουργίας με σπιρομέτρηση ή ροομέτρηση και εξέταση περιεκτικότητας οξυγόνου στο αίμα (Οξυμετρία)
4) Έλεγχος βατότητας ρινικής ροής αέρα με ειδικό ρινικό ροόμετρο
5) Ειδικές προκλήσεις σε τροφές, φάρμακα, αεροαλλεργιογόνα
6) Ειδική απευαισθητοποίση σε αεροαλλεργιογόνα (ανοσοθεραπεία – εμβόλια)
7) Ειδική χαρτογράφηση και αξιολόγηση του δέρματος σε ατοπική δερματίτιδα – έκζεμα
8)Ειδικά τεστ διερεύνησης κνίδωσης
9)Πρόκληση βρογχικής υπεραντιδραστικότητας για την επιβεβαίωση άσθματος

 • Συμμετοχή σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παρουσιάσεις, ανακοινώσεις ή δημοσιεύσεις.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.