Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ιατρός στρατιωτικού νοσοκομείου 401 ΓΣΝ Αθηνών
Επιμελητής ιδ. κλινικής Παναγία οδηγήτρια - Πειραιάς
Επιμελητής γενικής

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας μας στο 210.94.09.030 ή 699.30.96.456
  • Πειραιάς: Κλινική Παναγία Οδηγήτρια, Αιτωλικού 55-57
  • Αιγάλεω: Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής, Σμύρνης 36
  • Αμπελόκηποι: Λ. Μεσογείων 3
  • Ομόνοια: Αγίου Κωνσταντίνου 12

Υπηρεσίες/Θεραπείες

  • Κλινική & κοσμητική ιατρική
Ξενοφώντος 204, Καλλιθέα, Αθήνα TK 17674

Ο Γιατρός

Ιατρός στρατιωτικού νοσοκομείου 401 ΓΣΝ Αθηνών
Επιμελητής ιδ. κλινικής Παναγία οδηγήτρια - Πειραιάς
Επιμελητής γενικής κλινικής δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο - Αιγάλεω
Επιμελητής ιδ. κλινικής Τίμιος Σταυρός

Το Ιατρείο

Ο ιατρός δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού στις κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται στον Πειραιά και το Αιγάλεω καθώς και στο ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.
Πειραιάς: Κλινική Παναγία Οδηγήτρια, Αιτωλικού 55-57
Αιγάλεω: Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής, Σμύρνης 36
Αμπελόκηποι: Λ. Μεσογείων 3
Ομόνοια: Αγίου Κωνσταντίνου 12

Υπηρεσίες θεραπείες

  • Κλινική & κοσμητική ιατρική

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά,Πιστωτική

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.