Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

O κ. Κωνσταντίνος Λάγιος γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου το 1958 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Το 1977 μέσω εισαγωγικών εξε

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Σεπτέμβριος 1977:Εισαγωγή στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οδοντιατρικής.
 • Μάρτιος 1994:Εισαγωγή στο Baylor College of Dentistry στο Dallas του Τέχας για να ακολουθήσει την ειδικότητα της Ενδοδοντίας και να ξεκινήσει το Master οf Science.

Ώρες λειτουργίας

 • H γραμματεία του Ιατρείου μας, θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει καθημερινά Δευτέρα εώς Πέμπτη 09:00π.μ.-09:00μ.μ. & Παρασκευή 9:00π.μ. -7:00μ.μ.
 • Οι βοηθοί οδοντιάτρου είναι έμπειρες νοσηλεύτριες με ειδική εκπαίδευση στην αποστείρωση εργαλείων και στις τεχνικές ακτινογραφιών.
 • Το Ιατρείο λειτουργεί όλο τον χρόνο πλην των επίσημων αργιών και του Σαββατοκύριακου.

Μέλος Συλλόγων

 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
 • American Association of Endodontists
  American Association of Endodontists
 • logo
  Ελληνικής Ακαδημίας Μικροσκοπικής Οδοντιατρικής (ΕΑΜΟ)
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα TK 11528
Photo Gallery

Ο Γιατρός

O κ. Κωνσταντίνος Λάγιος γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου το 1958 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Το 1977 μέσω εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών,

Από το 1984 εώς και το 1994 ασκεί την γενική οδοντιατρική με έμφαση στην αισθητική-προσθετική. Το Δεκέμβριο του 1991 παντρεύεται με την σύζυγο του την κα. Παναγιώτα Κίκερη (νοσηλεύτρια στο επάγγελμα) με την οποία και αποκτά τρία (3) παιδιά, την Νεφέλη-Ευθυμία, τον Διονύση και τον Οδυσσέα-Δημήτρη.

Από το 1994 εώς και το 1997 συμμετέχει στο Τριετές Πρόγραμμα Eνδοδοντίας του Baylor College of Dentistry in Dallas Texas USA, όπου και αποκτά το δίπλωμα της Ενδοδοντίας και τον τίτλο του Master. Από το 1997 διατηρεί το Πρότυπο Κέντρο Ενδοδοντικής Θεραπείας στην περιοχή Χίλτον Αθήνας, όπου δέχεται ασθενείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Καθ’ολη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει δώσει διαλέξεις στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες χώρες του κόσμου όπου διδάσκει σύγχρονες μεθόδους Ενδοδοντίας, όπως επίσης και την χρήση του χειρουργικού μικροσκοπίου. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Θεραπείες του έχουν δημοσιευθεί στo « Pathways of the Pulp» καθώς και σε βιβλία σε Ευρώπη και Αμερική.

Στις 13 Μαίου 1995, του απονέμεται το 3ο Βραβείο στην διοργάνωση της Αμερικάνικης Ένωσης Ενδοδοντιστών (American Association of Endodontists).

Μέχρι και σήμερα του έχουν απονεμηθεί τιμητικοί τίτλοι για την συμβολή του στην πρόοδο της επιστήμης και στις εξελίξεις στον τομέα της ενδοδοντίας.

Από το 2007 ανήκει στην Επιστημονική Ομάδα GIDE/UCLA, και διδάσκει στο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία .

Μέλος της επιστημονικής ομάδας Βerlin oral implantology Master Program όπου διδάσκει στο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία

Μέλος της Αμερικανικής Ενωσης Ενδοδοντιστών

Επιστημονικός εκδότης του περιοδικού Ενδοδοντίας-Περιοδοντολογίας.

Ο κ. Λάγιος υπήρξε ιδρυτής της επιστημονικής εταιρείας «Ελληνική Ακαδημία Μικροσκοπικής Οδοντιατρικής» στην οποία διετέλεσε πρόεδρος την τριετία 2007-2010.

Η εστίαση του ενδιαφέροντος του, βασίζεται στο να σωθούν ακόμα και τα πιο δύσκολα δόντια από εξαγωγή, στην εξάλειψη του πόνου και του φόβου των ασθενών του.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά,Πιστωτική

 • O Dr. Κωνσταντίνος Λάγιος έχει δώσει ομιλίες σε σεμινάρια και συνέδρια που διοργάνωσαν δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς ως ακολούθως:
 • 17ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο: Με τον κ. Ν.Δ. Σπυρόπουλο ανακοινώθηκε η εργασία: «Προβλήματα στην Ανατολή του πρώτου μόνιμου γομφίου. ( 23-25 Μαίου 1986).
 • 14η Ετήσια Οδοντοστοματολογική Σύνοδος: Με τον κ. Τσιχλάκη ανακοινώθηκε η εργασία: «Αιτιολογία και Διάγνωση της μέσης Ρομβοειδούς Γλωσσίτιδος». (1986).
 • 18ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο. Με τους κ. Σπυρόπουλο & κ. Μιχαλάκη ανακοινώθηκε η εργασία: « Ακτινογραφικά ευρήματα παθολογικών καταστάσεων στις γνάθους παιδιών» (1987).
 • 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Με τους κ. Δαρζέντα, κ. Σπυρόπουλο & κ. Τσιγγούνη παρουσιάστηκε η εργασία: «Μεταβολές στην ακτινογραφική εικόνα περιοχών της κάτω γνάθου μετά από χρήση αντισυλληπτικών». (1987)
 • 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Με τους κ. Σπυρόπουλο & κα. Μιχαλάκη παρουσιάστηκε η εργασία: «Εγκολεασμός όδοντος (Dens in Dente). Διάγνωση και αντιμετώπιση» (1987).
 • 9ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: « Με τους κ. Νικολάτου, κ. Μαχαίρα, κ. Αναγνωστοπούλου & τον κ. Αλεξανδρίδη παρουσιάστηκε η εργασία: « Λεμφοζιδιακό λέμφωμα της σκληρής υπερώας, παρουσίαση μιας περίπωσης και μελέτη στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο» (1989).
 • Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής ερεύνης, Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα, Ενδοδοντία: Η μορφολογία του συστήματος των ριζικών σωλήνων σαν βάση για την ενδοδοντική θεραπεία» (24-25 Μαίου 1997).
 • Οδοντιατρικός Σύλλος Πειραιώς, Σύγχρονη Ενδοδοντία: Από την Αγωνία....στην Επιτυχία»: «Μια καινούργια προσέγγιση στην Ενδοδοντική Θεραπεία»
  «Ανατομία του συστήματος των ριζικών σωλήνων και εντόπιση των βλαβών ενδοδοντικής αιτιολογίας»
  «Επίλυση προβλημάτων κατά τη λήψη ακτινογραφιών, τη διάνοιξη και τη διεύρυνση του ριζικού σωλήνα»
  «Διεύερυνση του ριζικού σωλήνα με συμβατικές ρίνες και ρίνες Νικελίου-Τιτανίου»
  «Τεχνική διεύρυνσης CROWN-DOWN»
  « Επίδειξη λειτουργίας χειρουργικού μικροσκοπίου»
  «Θεωρητική και πρακτική επίδειξη της τεχνικής συνεχούς κύματος ζεστής γουταπέρκας» (14 Μαρτίου 1998).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Λεμεσού, Δεύτερη Επιστημονική Ημερίδα: « Σύγχρονη Ενδοδοντία: Από την Αγωνία....στην Επιτυχία» (13 Ιουνίου 1998).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Λεμεσού, Ένδο-Περιοδοντολογικό Συμπόσιο: «Αρχές Σύγχρονης Ενδοδοντίας. Χρήση ρηνών Νi-Ti. Χρήση ρινών με μη κοπτικά άκρα. Τεχνική της ισορροπημένης δύναμης. Έμφραξη του ριζικού σωλήνα με την τεχνική της κάθετης συμπύκνωσης ( System B). Eπίδειξη με χειρουργικό μικροσκόπιο»
  «Περιοδοντική βλάβη: Ακροριζική ή μυλική; Ενδοδοντική ή Περιοδοντικής αιτιολογίας (Διαγορική διάγνωση. Σχέδιο Θεραπείας. Αντιμετώπιση)»
  Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας: Εργαλεία, Υλικά, Τεχνική, Συσκευές- Χρήση υπερήχων»
  «Κλινική εφαρμογή Σύγχρονων Τεχνικών για Διεύρυνση Καθαρισμού και Έμφραξης του συστήματος των Ενδοριζικών Σωλήνων»
  «Ενδοδοντική θεραπεία 1ου γομφίου κάτω γνάθου με μεγάλη περιακρορριζική αλλοίωση» Ζωντανή τηλεματική παρουσίαση περιστατικού(28-30 Μαίου 1999).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνου, Ημερίδα Ενδοδοντίας-Περιοδοντολογίας: «Περιοδοντική βλάβη: Ακρορριζική ή μυλική. – Ενδοδοντικής ή περιοδοντικής αιτιολογίας (διαφορική διάγνωση – σχέδιο θεραπείας- αντιμετώπιση)» (17 Ιουλίου 1999).
 • Παγκρήτιο Συμπόσιο Ενδοδοντίας Περιοδοντολογίας: « Αρχές σύγχρονης Ενδοδοντίας, Ανατομία του συστήματος των ριζικών σωλήνων. Περιοδοντική βλάβη: ενδοδοντικής ή περιοδοντολογικής αιτιολογία (Διάγνωση & αντιμετώπιση)»
  «Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας: Εργαλεία, Υλικά, Τεχνικές, Συσκευές- χρήση υπερήχων»
  «Ακτινογραφίες (Λήψη- επίλυση προβλημάτων): Διάγνωση, Ανατομία πολφικού θαλάμου, Εντόπιση ριζικών σωλήνων. Σύγχρονες απόψεις για τη διεύρυνση και καθαρισμό του συστήματος των ριζικών σωλήνων»
  «Χρήση ρινών Ni-Ti: Έμφραξη του συστήματος των ριζικών σωλήνων με την τεχνική του συνεχούς κύματος ζεστής γουταπέρκας (System B) μόνο, και σε συνδυασμό με τη συσκευή της Obtura»
  «Διεύρυνση και έμφραξη με τις παραπάνω τεχνικές: επίδειξη με χειρουργικό μικροσκόπιο»
  « Ενδοδοντική θεραπεία 1ου γομφίου κάτω γνάθου. Λεπτομερής ανάλυση όλων των τεχνικών». (5-7 Μαίου 2000).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνου, Ημερίδα Σύγχρονων απόψεων και εξελίξεων στην χρήση ακτίνων Laser στην οδοντιατρική, στην Εμφυτευματολογία, στην Ενδοδοντία, στην χρήση ναρθήκων σε παθήσεις της Κροταφογναθικής Διάρθρωσης: «Σύγχρονη Ενδοδοντία: διάγνωση, ακτινογραφία (λήψη, συγκρατητικά), ανατομία και εντόπιση των ριζικών σωλήνων, ρίνες νικελίου-τιτανίου, έμφραξη ριζικού σωλήνα (επίλυση προβλημάτων)» (7 Απριλίου 2001).
 • Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος, Ημερίδα Ενδοδοντίας: «Σύγχρονη Κλινική Ενδοδοντία» (16 Φεβρουαρίου 2002).
 • Παγκύπριο Συμπόσιο, Προβληματισμοί και σύγχρονες λύσεις στη κλινική οδοντιατρική: «Κλινική Ενδοδοντία»
  «Σύγχρονη προσέγγιση των αρχών του σχεδίου θεραπεία και της στρατηγικής κατά την επιτέλεση της ενδοδοντικής θεραπείας»
  «Διάγνωση-Διαφορική διάγνωση ενδοπεριοδοντικών προβλημάτων»
  «Λήψη ακτινογραφιών, ψηφιακή ακτινογραφία, συγκραττητικά, απομόνωση, διάνοιξη, εντόπιση στομίων ριζικών σωλήνων, επίλυση προβλημάτων, χρήση μικροσκοπίου»
  «Διεύρυνση ριζικών σωλήνων με περιστρεφόμενες ρίνες νικελίου-τιτανίου»
  «Αιτία θραύσης και ελαχιστοποίηση θραύσεως των ρινών νικελίου-τιτανίου»
  «Έμφραξη του συστήματος ριζικών σωλήνω με τεχνικές θερμοπλαστικοποιημένης γουταπέρκας (System-B, Obtura)»
  «Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας. Στρατηγική, εντόπιση και διάγνωση του προβλήματος, χρήση υπερήχων για αφαίρεση υλικών ή θραυσθέντων μικροεργαλείων και αξόνων (Spartan). Χρήση μικροσκοπίου»
  «Χρήση ΜΤΑ (Mineral Trioxide Aggregate), ως επανορθωτικού υλικού σε περιπτώσεις διατρήσεων, ανάστροφης έμφραξης σε ακρορρριζεκτομές, απορρόφησης του ακρορριζίου και έμφραξης του ριζικού σωλήνα»
  «Πρακτική Άσκηση στην Ενδοδοντία» (24-26 Μαίου 2002).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, «Επίλυση προβλημάτων στην ενδοδοντία» ( Ιούνιος 2003).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Λέσβου, Επιστημονική Ημερίδα: «Διαφορική διάγνωση και αντιμετώπιση. «Ενδο-Περιο προβλημάτων: Περιοδοντική και Ενδοδοντική θεώρηση»
  Αρχές Σύγχρονης Κλινικής Ενδοδοντίας: από τη Διάγνωση ...στη Διεύρυνση» Συνεχές κύμα κάθετης συμπύκνωσης ζεστής γουταπέρκας, Obtura, System B» (7 Ιουνίου 2003).
 • Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, 23ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: «Σύγχρονη Κλινική Ενδοδοντία» (30 Οκτωβρίου -2 Νοεμβρίου 2003).
 • Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας & Οδοντιατρικός Σύλλογος Φωκίδας, Ενδο-Περιο- Προσθετικό Συμπόσιο, « Διεύρυνση και έμφραξη του ριζικού σωλήνα. Θεωρία και κλινική πράξη» (14 Νοεμβρίου 2004).
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, Επιμορφωτική Επιστημονική Ημερίδα: «Τρισδιάστατη ανατομία του συστήματος ριζικού σωλήνα. Βλάβες ενδοδοντικής ή περιοδοντικής αιτιολογίας. Διεύρυνση και τρισδιάστατος καθαρισμός του συστήματος ριζικού σωλήνα. Έμφραξη του συστήματος ριζικού σωλήνα και την τεχνική του συνεχούς κύματος ζεστής γουταπέρκας»
  « Επίλυση προβλημάτων κατά την διεύρυνση και έμφραξη του ριζικού σωλήνα» (14 Φεβρουαρίου 2004).
 • Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος, Ημερίδα Ενδοδοντίας « Προχωρημένη Ενδοδοντία» Ομιλητές Κ. Λάγιος, James L. Gutmann-Διδάσκων Κ. Λάγιος (13-14 Μαρτίου 2004).
  Opinion Leader meeting (Αλάσκα 2004).
 • Πρακτικό Σεμινάριο « Κλινικής Ενδοδοντίας», Διδάσκων Κ. Λάγιος (19-20 Μαρτίου 2005)
  Center for continuing education. School of Dentistry. University of Belgrade: «Advanced Endodontic- is it easier with every new day» (Απρίλιος 2005).
 • Επίσημος προσκεκλημένος του American Association of Endodontics που έλαβε χώρα στην Αμερική και ομιλητής «The best of the best, testing the limits of Endodontics» (Spring 2005).
 • Στοματολογική Εταιρεία Κρήτης, 13η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος: «Νέα Τεχνολογία στον εντοπισμό των ριζικών σωλήνων και στην επανάληψη της Ενδοδοντικής Θεραπείας» (4-5 Ιουνίου 2005).
 • Center of Continuing education. School of Dentistry University of Belgrade. Serbian Endodontic Society. « Problem solving in Endodontists» (24 Ιούνιου 2006).
 • 7ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο: «Νέες Εξελίξεις στην Ενδοδοντία. Έγινε Πλέον η Ενδοδοντική Θεραπεία προβλέψιμη, ευκολότερη και πιο επιτυχής με τις νέες τεχνικές και συσκευές;» (17-19 Φεβρουαρίου 2006).
 • 1η Εαρινή Πειραϊκή Σύνοδος, Εμφυτεύματα στη Σύγχρονη Οδοντιατρική: «ΜΤΑ: συντηρητικές και ακραίες εφαρμογές»«Δυνατότητες ενδοδοντίας και εμφυτευματολογικοί ορίζοντες» (5-7 Μαίου 2006).
 • Στοματολογική Εταιρεία της Ελλάδος, 41η Ετήσια Οδοντοστοματολογική Σύνοδος: Η μικροοδοντιατρική στην κλινική πράξη (7-9 Σεπτεμβρίου 2006).
 • 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Μικροσκοπικής Οδοντιατρικής: «Δοκιμάζοντας τα όρια της Ενδοδοντίας». Διδάσκοςντες Κ. Λάγιος, Α. Παπασωτηρίου, Ο. Παπασωτηρίου (8-9 Ιουνίου 2007).
 • Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, 27ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: Ορθολογική προσέγγιση του διλήμματος της επανάληψης. Τεχνικές και τεχνικά μέσα επαναλήψεων. (30 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου 2007).
 • 1st Berlin Oral Implantology Master program: «Limitations & Capabilities of Modern Endodontic». Gide Institute for Dental Education. (22-25 Ιανουαρίου 2008).
 • 2nd Berlin Oral Implantology Master program (6-8 Ιουνίου 2008).
 • 9ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο: «Επείγοντα περιστατικά και μια
  συνεδρία στην Ενδοδοντία».(Τρίπολη, 20-22 Ιουνίου 2008).
 • Congress of roots and global institute for dental educations: «Relocation of Endodontics in the new map of Dentistry». (Μαϊάμι Μάιος 2008).
 • Gide Dubrovnik 2008, New advances in implant and esthetic dentistry: «Relocation of Endodontics in the new map of Dentistry».(29-31 Αυγούστου 2008).
 • 2ο Διεθνές Συνέδριο: Εμφυτευματολογία και Αισθητική Οδοντιατρική: «Πρακτικό Σεμινάριο (Hands-On course) στην Σύγχρονη Ενδοδοντία (Διεύρυνση –Έμφραξη) και με την βοήθεια Μικροσκοπίου και υπερήχων. (26-27 Σεπτεμβρίου 2008).
 • Ορθοδοντική, Εταιρεία Κύπρου: « Η Οδοντιατρική σήμερα. Τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα. Συντηρητική και χειρουργική Ενδοδοντία στην αισθητική ζώνη (11-12 Οκτωβρίου 2008).
 • Limits of endo treatment: Do we save the tooth or replace it with an implant? Longevity vs Practicality- Gide Institute for Dental Education. (22 Ιανουαρίου 2009).
 • Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στοματολογίας, Η στοματολογία κόντά στον Οδοντίατρο και τον Ιατρό. « Η μικροβιακή χλωρίδα του ριζικού σωλήνα ως αφετηρία τοπικών και συστηματικών λοιμώξεων». ( 7 Μαρτίου 2009).
 • 3rd Berlin Implantology Master program (19-21 Ιουνίου 2009).
 • The VIIth Congress of Dentists and Dental Hygienists of CIS: «Use of operative microscope in state of the art dental practice». ( Zagreb, Οκτώβριος 2009).
 • 1ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας & Προσθετικής: Χρήση ρητινών και ΜΤΑ στην επανορθωτική ενδοδοντία» (7-8 Μαίου 2010).
 • 4th Berlin Oral Implantology Master program (8-11 Ιουλίου 2010).
 • Conservative & Surgical Endodontic in the esthetical zone– Global Institute for Dental Education ( 7 Οκτωβρίου 2010).
 • 2o Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας & Προσθετικής: « Έμφραξη του ριζικού σωλήνα σε απλές και πολύπλοκες περιπτώσεις» (1-2 Απριλίου 2011)
 • 19η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος:« Ιατρογενή λάθη και περίπλοκα περιστατικά: υπάρχει πάντα λύση:
  «Σχέδιο Θεραπείας: διλλήματα και προβληματισμοί στην αντιμετώπιση οδοντιατρικών προβλημάτων» (20-22 Μαίου 2011)
 • Conservative & Surgical Endodontic in the esthetical zone-gIDE UCLA 1 YEAR, Master Clinician Program Esthetic Dentistry 2011 (10 Οκτωβρίου 2011).
 • Berlin Oral Implantology: « Διατήρηση προβληματικών δοντιών ή εξαγωγή και τοποθέτηση εμφυτευμάτων; Όρια σύγχρονης ενδοδοντίας» (23 Οκτωβρίου 2011)
 • 3o Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας και Προσθετικής: « Διεύρυνση και Έμφραξη του Ριζικού Σωλήνα. Απλά, Γρήγορα και Προβλέψιμα» .(17-18 Μαρτίου 2011)
 • Αύγουστος 2012: Ομιλίας και Hands on Course στο UCLA (University of California, Los Angeles) την Δευτέρα 20 και την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ενδοδοντίας στους φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου.
 • Αύγουστος 2012: Ομιλίας και Hands on Course την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στο Baylor College of Dentistry, Dallas Texas USA στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ενδοδοντίας στους φοιτητές και καθηγητές του πανεπιστημίου.
 • Αύγουστος 2012: Βιντεοσκόπηση Ομιλίας για το gIDE (Global Institute for Dental Education) την Τρίτη 21 Αυγούστου 2012, με θέμα, Retreatment in Endodontics: From difficult to complicated cases.
 • Σεμινάριο Ενδοδοντίας: «Διεύρυνση & Έμφραξη του Ριζικού Σωλήνα. Απλά, Γρήγορα και Προβλέψιμα.» (13 Οκτωβρίου 2012,30 Μαρτίου 2013)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.