27/8/2013 Διαχείριση του Άγχους με την Ομοιοπαθητική Ιατρική διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ιατρός Ομοιοπαθητικός με πιστοποίηση Γενικής Ιατρικής. Ερευνητικές εργασίες για την αντιμετώπιση της ημικρανίας με την Ο

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Ιατρική Σχολή Αθηνών, Διεθνής Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, Royal London Homeopathic Hospital

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Ομοιοπαθητική Ιατρική

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Λεωφόρος Ειρήνης 15, Πολυδένδρι, Αθήνα TK 19014

Διαχείριση του Άγχους με την Ομοιοπαθητική Ιατρική

27/8/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Ο Γιατρός

Ιατρός Ομοιοπαθητικός με πιστοποίηση Γενικής Ιατρικής. Ερευνητικές εργασίες για την αντιμετώπιση της ημικρανίας με την Ομοιοπαθητική. Διευθύνει το Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής στον Πειραιά και στην Κηφισιά
www.classical-homeopathy.gr

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Ομοιοπαθητική Ιατρική

 • www.classical-homeopathy.gr
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.