Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Διαιτολόγος

Από το 2016 εξασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Παρόλα αυτά, εάν χρειάζεστε τη βοήθεια το

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.:

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • www.ediet.gr & www.ediet.net.au
Κωστή Παλαμά 8, Καβάλα, Καβάλα TK 65302

Ο Διαιτολόγος

Από το 2016 εξασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Παρόλα αυτά, εάν χρειάζεστε τη βοήθεια του, μπορείτε να στείλετε email για ραντεβού μέσω video call. Email: [email protected]

Το Ιατρείο

Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό email εδώ: [email protected]
ή να μου τηλεφωνήσετε μέσω Viber: +61435 783 654
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω Video Call

Υπηρεσίες θεραπείες

 • www.ediet.gr & www.ediet.net.au

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,AmericanExpress,Μετρητά,Πιστωτική

Δραστηριότητες

 • Clinic 1: Suite 13, level 4, 150 Albert Road, South Melbourne, 3205, Melbourne
  Clinic 2: Unit 2, 343 St Kilda Street, Brighton, 3186, Melbourne
 • Clinic 3: 353 Balwyn Road, "Balwyn Road Family Medical Centre"
  Clinic 4: 202-204 Bay street, Brighton, "Brighton Health Clinic for Ki

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.