justice

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

τηλέφωνο: 700.700.49.19

Πολιτική προστασίας

Τελευταία ενημέρωση: Οκτώβριος 2021

1. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1) Αντικείμενο Ενημερωτικού Σημειώματος για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «NOW DOCTOR − ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και δ.τ. «NowDoctor», που εδρεύει στο Mαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισιάς 197 , Τ.Κ. 151 24, τηλ. 210 87 88 090 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο contact@nowdoctor.gr, με την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει και περαιτέρω επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, μόνον εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο, για σαφείς και νόμιμους σκοπούς, βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «Κανονισμός»), του ν. 4624/2019 και του ν. 3471/2006, όπως ισχύουν. Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα έχει ως στόχο να ενημερώσει τους χρήστες του Iστοτόπου https://www.nowdoctor.gr/ σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. 2) Ορισμοί Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής, οι παρακάτω όροι έχουν την εξής σημασία: • «Προσωπικά Δεδομένα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου. • «Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων»: δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό. • «Επεξεργασία»: κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή. • «Υπεύθυνος επεξεργασίας»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνοι ή από κοινού με άλλους, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους. • «Εκτελών την επεξεργασία»:το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας. • «Υποκείμενο των Δεδομένων»: το φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας, π.χ. οι χρήστες του ιστοτόπου, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες, κ.λπ. • «Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»: η παραβίαση της ασφάλειας που οδηγεί σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, μεταβολή, άνευ άδειας κοινολόγηση ή πρόσβαση 2 δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ' άλλο τρόπο σε επεξεργασία. • «Υφιστάμενη Νομοθεσία»: η εκάστοτε εθνική και ενωσιακή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα ο Κανονισμός, ο ν. 4624/2019, ο ν. 3471/2006, η νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εφεξής «ΔΕΕ») καθώς και οι Αποφάσεις, Οδηγίες και Γνωμοδοτήσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Προστασίας Δεδομένων (εφεξής «ΕΣΠΔ») και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής «ΑΠΔΠΧ»). 3) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και περαιτέρω επεξεργάζεται το NowDoctor Κατά την περιήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας συλλέγονται και υπόκεινται σε περαιτέρω επεξεργασία, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τα ακόλουθα: Δραστηριότητα: Εγγραφή Ασθενούς, Προσωπικά Δεδομένα: Όνομα, Επώνυμο, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης, Τηλέφωνο, Email, Σκοπός: Εγγραφή χρήστη στην πλατφόρμα, Νομική Βάση: Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. β’ Κανονισμού, Χρόνος Διατήρησης: Μέχρι την εκπλήρωση της εκάστοτε παροχής και το αργότερο μέχρι την πάροδο των χρόνων παραγραφής αξιώσεων που τυχόν εγερθούν, Αποδέκτες: Εκτελών την επεξεργασία. Δραστηριότητα: Εγγραφή Ιατρού/ Τηλεφωνική Παρουσίαση, Προσωπικά Δεδομένα: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Ειδικότητα, Email, Σκοπός: Εγγραφή ιατρού στην πλατφόρμα, Νομική Βάση: Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. β’ Κανονισμού, Χρόνος Διατήρησης: Μέχρι την εκπλήρωση της εκάστοτε παροχής και το αργότερο μέχρι την πάροδο των χρόνων παραγραφής αξιώσεων που τυχόν εγερθούν, Αποδέκτες: Εκτελών την επεξεργασία, Χρήστες της Ιστοσελίδας. Δραστηριότητα: Επικοινωνία, Προσωπικά Δεδομένα: Όνομα, Επώνυμο, Email, Οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο θέμα/ μήνυμα, Σκοπός: Επικοινωνία με το NowDoctor, Νομική Βάση: Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. στ’ Κανονισμού – Άμεση και διαδραστική επικοινωνία του NowDoctor με τους χρήστες του, Χρόνος Διατήρησης: Μέχρι την εκπλήρωση της εκάστοτε παροχής και το αργότερο μέχρι την πάροδο των χρόνων παραγραφής αξιώσεων που τυχόν εγερθούν, Αποδέκτες: Εκτελών την επεξεργασία Δραστηριότητα: Θέσεις εργασίας, Προσωπικά Δεδομένα: Όνομα, Επώνυμο, Email, Βιογραφικό σημείωμα, Οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο θέμα/ μήνυμα, Σκοπός: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εργασία στο NowDoctor, Νομική Βάση: Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. β’ Κανονισμού, Χρόνος Διατήρησης: Μέχρι την εκπλήρωση της εκάστοτε παροχής και το αργότερο μέχρι την πάροδο των χρόνων παραγραφής αξιώσεων που τυχόν εγερθούν, Αποδέκτες: Εκτελών την επεξεργασία Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι στα δεδομένα σας δεν διενεργείται επεξεργασία αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. 4) Δεδομένα που συγκεντρώνουμε αυτόματα Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας συγκεντρώνουμε και πληροφορίες αυτόματα, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν στοιχεία όπως τις ρυθμίσεις γλώσσας, τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία, τις ρυθμίσεις συσκευής, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, τα στοιχεία δραστηριότητας, την ώρα χρήσης, το URL ανακατεύθυνσης, την αναφορά κατάστασης, πληροφορίες χρήστη (πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης), το λειτουργικό σύστημα, το αποτέλεσμα της περιήγησης (απλός επισκέπτης ή εγγεγραμμένος πελάτης), το ιστορικό περιήγησης, το είδος των δεδομένων που είδατε. Νομική βάση για την επεξεργασία αυτή αποτελεί η επίτευξη του εννόμου συμφέροντος του NowDoctor για την ορθή λειτουργία ασφάλεια της ιστοσελίδας (άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. στ’ του Κανονισμού). 3 Επιπλέον, στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται cookies. Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies, κάντε κλικ εδώ. 5) Συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Ανήλικων Κατά κανόνα το NowDoctor δεν προβαίνει σε άμεση ή έμμεση συλλογή και επεξεργασία δεδομένων ανηλίκων (δηλαδή προσώπων που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους). Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να διασταυρώνεται και να επαληθεύεται η ηλικία των προσώπων που εισέρχονται ή χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα, συστήνεται σε γονείς και κηδεμόνες ανηλίκων να επικοινωνήσουν άμεσα με το NowDoctor εάν διαπιστώσουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση δεδομένων εκ μέρους των ανηλίκων για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, προκειμένου να ασκήσουν αντίστοιχα τα δικαιώματα που τους παρέχονται, όπως π.χ. για τη διαγραφή των δεδομένων τους. Σε περίπτωση που το ΝowDoctor αντιληφθεί ότι έχει συλλέξει προσωπικά δεδομένα ανηλίκου, δεσμεύεται να τα διαγράψει αμέσως και να λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία των δεδομένων αυτών. 6) Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων εκτός ΕΟΧ Κατ’ αρχήν, το ΝowDoctor δε διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες χώρες ή/και Διεθνείς Οργανισμούς. Σε περίπτωση διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή Διεθνή Οργανισμό, το NowDoctor προηγουμένως βεβαιώνει ότι τηρείται μία εκ των νομίμων βάσεων του άρθρου 6 του Κανονισμού και σωρευτικά: α)Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχει εκδώσει σχετική απόφαση επάρκειας για την τρίτη χώρα προς την οποία θα γίνει η διαβίβαση (άρθρο 45 του Κανονισμού) ή β) Να τηρούνται οι κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό για τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών (άρθρο 46 του Κανονισμού) ή γ) Για τις περιστασιακές επεξεργασίες, να υφίσταται μία εκ των εξαιρέσεων που προβλέπεται στο άρθρο 49 του Κανονισμού (π.χ. η ρητή συγκατάθεση του χρήστη και ενημέρωσή του σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η διαβίβαση, η διαβίβαση είναι απαραίτητη για εκτέλεση σύμβασης κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου, υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος, είναι αναγκαία για στήριξη νομικών αξιώσεων και ζωτικών συμφερόντων του υποκειμένου των δεδομένων κλπ.). 7) Παραβίαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Σε περίπτωση που λάβει χώρα κάποιο περιστατικό παραβίασης, το ΝowDoctor εφαρμόζει συγκεκριμένη Πολιτική Διαχείρισης Περιστατικών Παραβίασης της Ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων. Εάν αντιληφθείτε ή υποψιασθείτε πως ενδέχεται/έχει λάβει χώρα κάποια παραβίαση προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε να ενημερώσετε χωρίς καθυστέρηση το NowDoctor στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@nowdoctor.gr. 8) Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων Για την ασφαλή πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, χρησιμοποιούμε μέτρα κρυπτογράφησης και ασφάλειας, όπως το πρωτόκολλο SSL. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους διαφορετικής έντασης και έκτασης κινδύνους επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και για τις ελευθερίες των υποκειμένων από την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, το NowDoctor λαμβάνει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των σχετικών δικαιωμάτων τους. Παρότι καμία μέθοδος διαβίβασης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απόλυτα ασφαλής, το NowDoctor σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι τα στοιχεία επικοινωνίας του επισκέπτη-χρήστη έχουν χαθεί, κλαπεί ή χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά του, θα καταργεί τα στοιχεία επικοινωνίας σας από το 4 λογαριασμό σας και θα ενημερώνει τα αρχεία του αναλόγως, συμμορφούμενο με τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με την Υφιστάμενη Νομοθεσία. 9) Δικαιώματα των Υποκειμένων των Δεδομένων Το NowDoctor μεριμνά ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των υποκειμένων για την άσκηση των δικαιωμάτων τους σύμφωνα με την Υφιστάμενη Νομοθεσία. Ειδικότερα, κάθε υποκείμενο των δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα: α) Να ζητήσει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα τα οποία τηρεί το NowDoctor καθώς και να ζητήσει να λάβει αντίγραφο του αρχείου που τηρεί το NowDoctor με τα προσωπικά του δεδομένα και να ελέγξει τη νομιμότητα της επεξεργασίας τους. β) Να ζητήσει τη διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων σε περίπτωση ανακριβούς ή ελλιπούς καταχώρησής τους από το NowDoctor. γ) Να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων εφόσον δεν είναι αναγκαία για τους σκοπούς που συνήχθησαν και εφόσον η διατήρησή τους δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον. δ) Να ζητήσει περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων. ε) Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του Κανονισμού, να ζητήσει φορητότητα των προσωπικών δεδομένων του. στ) Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του Κανονισμού, να εναντιωθεί στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του. Σε περίπτωση άσκησης οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων,το NowDoctor θα ανταποκριθεί άμεσα (και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την υποβολή του αιτήματος), ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την πρόοδο ικανοποίησής του. Για οποιοδήποτε παράπονό σας αναφορικά με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα ή με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, εάν δεν ικανοποιήσουμε το αίτημα σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μέσω της ακόλουθης σύνδεσης: www.dpa.gr. 10) Αποποίηση Ευθύνης για Ιστότοπους Τρίτων-Κουμπιά κοινωνικών μέσων Στον παρόντα Ιστότοπο υπάρχουν κουμπιά κοινωνικών μέσων – Social media widgets όπως Facebook, Youtube, Twitter καθώς και το reCAPTCHA, με την χρήση των οποίων δημιουργείται ειδικό ψηφιακό αποτύπωμά του, για το οποίο το NowDoctor και το κοινωνικό δίκτυο ενεργούν ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας. Για το NowDoctor σκοπός της επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων αποτελεί η βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστοτόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και η ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, είναι η επίτευξη του εννόμου συμφέροντος του χρήστη/ πελάτη για διαλειτουργικότητα με εφαρμογές που ο ίδιος χρησιμοποιεί. Το NowDoctor δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε μεταγενέστερη επεξεργασία διενεργηθεί σε αυτά από τους από κοινού Υπευθύνους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επεξεργασίας δεδομένων και τις επιλογές ρύθμισης των δικτύων αυτών μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των παραπάνω μέσων. 5 11) Επικαιροποιήσεις του Ενημερωτικού Σημειώματος για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Το παρόν Ενημερωτικό Σημείωμα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ενδέχεται να τροποποιηθεί/αναθεωρηθεί στο μέλλον, στο πλαίσιο της κανονιστικής συμμόρφωσης της Εταιρείας καθώς και της βελτιστοποίησης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Συνιστούμε, λοιπόν, να ανατρέχετε κάθε φορά στην επικαιροποιημένη έκδοση του παρόντος Σημειώματος για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Οκτώβριος 2021

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.