Ποιοί είμαστε

τηλέφωνο: 700.700.49.19

Έχουμε έναν και μοναδικό σκοπό. To ΝowDoctor να γίνει το μεγαλύτερο site εύρεσης γιατρών και επαγγελματιών υγείας στην Ελλάδα με βάση α) την γεωγραφική περιοχή, β) την ειδικότητα και γ) τα συνεργαζόμενα ασφαλιστικά ταμεία. Τέλος στις ατελείωτες ουρές, την ταλαιπωρία και την αναμονή.

Τώρα υπάρχει το ΝowDoctor.gr!

Αναζητήστε γιατρό, διαβάστε πληροφορίες και τα τελευταία νέα του κλάδου τους, δείτε βίντεο και φωτογραφίες με ότι τελευταίο για την επιστήμη τους και κλείστε online ραντεβού 24/7 με ένα μόνο κλικ, από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Press Info

Το NowDoctor είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία. Συστάθηκε τον Ιούλιο του 2012 από έμπειρα στελέχη του χώρου της υγείας και της επικοινωνίας αλλά και νέα παιδιά που εν μέσω κρίσης προσπαθούν να κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Η βασική μας ομάδα αποτελείται από δημοσιογράφους, γραφίστες, προγραμματιστές, φωτογράφους, καμεραμάν, μοντέρ, ιατρικούς επισκέπτες αλλά και project managers.


  • email: [email protected]
  • Κηφισίας 197
  • ΤΚ 15124 Μαρούσι
  • Αθήνα
  • Τηλ. 210 60 32 514 (αστική χρέωση, 9πμ-5μμ)

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.