Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Κάρπαθο και μεγάλωσα στον Πειραιά – δεύτερος μέσα σε τέσσερα αγόρια. Σε ηλικία 18 ετών μετανάστευσα στην

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά και κατόπιν ραντεβού από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. και από 5:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.
Υψηλάντου 177, Πειραιάς TK 185 35

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Κάρπαθο και μεγάλωσα στον Πειραιά – δεύτερος μέσα σε τέσσερα αγόρια. Σε ηλικία 18 ετών μετανάστευσα στην Αυστραλία, όπου και πραγματοποίησα τις βασικές σπουδές στο University of New England (Armidale) και τις μεταπτυχιακές στο Macquarie University (Sydney). Η διατριβή μου είχε ως θέμα "Inter-generational patterns of drug (mis)use in the Greek Community of Sydney".

Είμαι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος του ψυχολόγου στην Ν.S.W. (Αυστραλίας) από το 1991, και στην Ελλάδα από το 1993. Είμαι, επίσης, κάτοχος διπλώματος μεταφραστή (Αγγλικά → Ελληνικά) από την Αρχή National Accreditation Authority for Translator and Interpreters

Υπηρέτησα ως κλινικός και ερευνητικός ψυχολόγος σε διάφορους οργανισμούς. Μεταξύ αυτών στην υπηρεσία LifeLine Sydney, ως προϊστάμενος ψυχολόγος στο τμήμα ουσιοεξάρτησης. Μετά την παλιννόστησή μου στην Ελλάδα, εργάστηκα στο Ερευνητικό και Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, του Πανεπιστημίου Αθηνών (epipsi.gr), ως συντονιστής επιδημιολογικής έρευνας.

Από το 1994 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συνιδρυτής του Ψυχολογικού Κέντρου στον Πειραιά. Το TherapyNet.gr είναι μία επέκταση των δραστηριοτήτων του Κέντρου, ώστε να παρέχει υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου σε απόμακρες περιοχές.
Άρθρα μου έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας. Έχω εκπονήσει, επίσης, το βιβλίο ‘Ο Μίτος της Αριάδνης’, όπου με αμεσότητα και σαφήνεια προσπαθώ να αναλύσω το φαινόμενο της εξάρτησης από την ηρωίνη και τα ναρκωτικά, γενικότερα, και να ρίξω φως σ’ ένα τόσο παρεξηγημένο ζήτημα.

Είμαι έγγαμος με την καθηγήτρια μουσικής Ζηνοβία Μασάλη και έχουμε δύο αγόρια τον Κωστή και τον Παναγιώτη. Τα ενδιαφέροντά μου επικεντρώνονται στην προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ανάπτυξη της ευρύτερης οικογένειας και των πελατών μου. Απολαμβάνω το συγγραφικό έργο και εκτιμώ τα οφέλη που εισπράττω από αυτό. Μου αρέσει να καλλιεργώ την αγάπη και τη φιλία, τα οποία πιστεύω ότι είναι τα κύρια και απαραίτητα στοιχεία της ανθρώπινης ευημερίας και προσωπικής ανάπτυξης. Χαίρομαι την καλή παρέα και την ώριμη συζήτηση. Είμαι φυσιολάτρης, με βαθιά ριζωμένη οικολογική συνείδηση​​, και προσπαθώ να έρχομαι σε επαφή και να δέχομαι τα ευεργετήματα της φύσης με κάθε ευκαιρία.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.