Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Γιώργος Σπηλιόπουλος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός του Πεπτικού Συστήματος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχο

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα και Τετάρτη από 5:00 μμ το απόγευμα έως 9:00 μμ το βράδυ
Λεωφόρος Κηφισίας 108 & Βολανάκη, Αμπελόκηποι, Αθήνα TK 11526
Video Gallery
Photo Gallery

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Γιώργος Σπηλιόπουλος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός του Πεπτικού Συστήματος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, από όπου αποφοίτησε με άριστα το 1985. Ξεκίνησε την ειδικότητα στην Αθήνα και την ολοκλήρωσε στη Γαλλία, στο Νοσοκομείο της Ορλεάνης και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Rennes. Το Νοέμβριο του 1993 ανέλαβε καθήκοντα Chef de Clinique στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Rennes. Ξεκίνησε Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Rennes μετά από ένα έτος. Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να δουλεύει ως ιδιώτης χειρουργός. Εδώ και 4 χρόνια, ασκεί τη γενική χειρουργική ως χειρουργός του ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ (Διευθυντής χειρουργός στο Περιστέρι), όπου εξασκεί τη Χειρουργική στον τομέα της Ογκολογίας, της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και της Βαριατρικής Χειρουργικής και παράλληλα διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο. Έχει κάνει πλήθος δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σχετικά με τη Χειρουργική του ήπατος, του παγκρέατος, του οισοφάγου καθώς επίσης και σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, κυρίως σε έγκριτα αγγλόφωνα ιατρικά περιοδικά. Είναι τακτικό μέλος της Γαλλικής Χειρουργικής Εταιρείας της Γαλλικής εταιρείας μεταμοσχεύσεων και της Γαλλικής εταιρείας λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.