Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Τριανταφυλλόπουλος Γ. Γεώργιος γεννήθηκε το 1971 στην Ν. Αφρική και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Caro

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Ιατρικό Περιστερίου

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
  Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
 • Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών
  Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών
Σωτήρη Πετρούλα 38, Άνω Λιόσια, Αθήνα TK 13341

Ο Γιατρός

Ο Τριανταφυλλόπουλος Γ. Γεώργιος γεννήθηκε το 1971 στην Ν. Αφρική και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Carol Davilla από την οποία αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου άριστα.
Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "Θριάσειο". Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εργάστηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ιατρικό Αθηνών - Κλινικής Περιστερίου ως εφημερεύων, στην Παιδο-Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Π. και Αγλαΐας Κυριακού" καθώς και στο "The Royal National Orthopaedic Hospital (Stanmore)", Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο.
Από το 2010 εργάζεται στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ιατρικό Αθηνών - Κλινικής Περιστερίου ως Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός.
Ο συνδυασμός των ανωτέρω θέσεων καθώς και η άρτια εκπαίδευσή του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η συχνή συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια ως εκπαιδευτής καθώς και η καθημερινή ενασχόληση με το χειρουργείο, του δίνουν τη δυνατότητα να διεξάγει επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σπονδυλική στήλη, στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροπλαστική γόνατος – ισχίου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς του αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Το Ιατρείο

1ο : Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι, 12132,
2ο : Λ. Κηφισίας 166, Ν. Ψυχικό, 11525
3o : Σ. Πέτρουλα 38, Άνω Λιόσια, 13341

Δραστηριότητες

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ - Η ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.