Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: 401 ΓΣΝΑ, ΠΓΝ<<Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ>>.
ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ <<ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ>>.
    ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ATLS(ADVANCED TRAUMA LIFE SUPPORT)

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται, κατόπιν ραντεβού τις εξής ώρες και μέρες:
  • Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 4 μ.μ. έως 9 μ.μ.
  • Τετάρτη από 12 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.
Λεωφόρος Βεΐκου 67, Γαλάτσι, Αθήνα TK 11146

Ο Γιατρός

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: 401 ΓΣΝΑ, ΠΓΝ<<Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ>>.
ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΓΝ <<ΛΑΙΚΟ>>.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ(ΕΕΧΟΤ).
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ΑΓΓΛΙΚΑ
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΣΕΣ:ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ELECOST ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.