Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο κος Τυρογιάννης είναι μαιευτήρας, χειρουργός - γυναικολόγος απόφοιτος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε την

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη 18:00μμ-21:00μμ

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Διαγνωστική και χειρουργική κολποσκόπηση
  Διαγνωστική και επεμβατική υστεροσκόπηση
  Λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική
  Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία
  Παρακολούθηση εγκυμοσύνης
  Τεστ Παπανικολάου
  Ουρογυναικολογία
  Γυναικολογική ενδοκρινολογία
  Κλιμακτήριος - εμμηνόπαυση
  Οστεοπόρωση

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Γαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική
 • logo
  Doctors' Hospital
 • logo
  EUROMEDICA
 • logo
  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
 • logo
  ΙΑΣΩ
 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Μιλτιάδου 3, Μαρούσι, Αθήνα TK 15122

Ο Γιατρός

Ο κος Τυρογιάννης είναι μαιευτήρας, χειρουργός - γυναικολόγος απόφοιτος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική στην 3η Πανεπ/κή Χειρουργική Κλινική στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», στη Μαιευτική - Γυναικολογία στο Νοσοκομείο του Βόλου και στη Μαιευτική και Γυναικολογική Πανεπ/κή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Εξειδικεύτηκε στη Διαγνωστική και χειρουργική κολποσκόπηση, στη Διαγνωστική και επεμβατική υστεροσκόπηση και στη Λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική. Εργάστηκε στο Newham University Hospital στο Λονδίνο και στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο «Υγεία». Σήμερα εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στις κλινικές ''Ιασώ'', ''Μητέρα'' και ''Λητώ'' και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική & Γυναικολογία. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον ελληνικό τύπο ενώ συμμετέχει σε επιστημονικές ομάδες διαδικτυακών forum.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Διαγνωστική και χειρουργική κολποσκόπηση
  Διαγνωστική και επεμβατική υστεροσκόπηση
  Λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική
  Μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία
  Παρακολούθηση εγκυμοσύνης
  Τεστ Παπανικολάου
  Ουρογυναικολογία
  Γυναικολογική ενδοκρινολογία
  Κλιμακτήριος - εμμηνόπαυση
  Οστεοπόρωση

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.