Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

1. ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Επιμελήτρια ‘Α
Παθολογική Κλινική (9/2018 έως σήμερα)
2. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ :
  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών / Σακχαρώδης
  Διαβήτης και Παχυσαρκία (9/2018 - 6/2020)
  Βαθμός : Άριστα
  2. ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ : Μεταπτυχιακό
  δίπλωμα / Τομέας Δημόσιας Υγείας (10/2013 –
  6/2015) Βαθμός :´Αριστα
  3. ΓΕΝΙΚΗ Δ/NΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & KΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
  ΜΕΡΙΜΝΑΣ (Περιφέρεια Αττικής) : Eιδικότητα
  Παθολογίας (7/2011)
  4. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών (7/2002)
  Βαθμός : Λίαν Καλώς

Ώρες λειτουργίας

 • ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!
 • ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, 18:00 - 20:30
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα κατόπιν ραντεβού

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων. Ρύθμιση υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, διαταραχών της χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, ουρικού οξέος. Διερεύνηση αναιμίας, λοιμώξεις, χορήγηση πιστοποιητικών
Νίκης 9, Αλσούπολη, Νέα Ιωνία, Αθήνα TK 14235

Ο Γιατρός

1. ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Επιμελήτρια ‘Α
Παθολογική Κλινική (9/2018 έως σήμερα)
2. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
(11/2011 έως σήμερα)
3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ : Ειδικότητα
Παθολογίας (10/2005 – 7/2010) Γ.Ν.Ν.Ιωνίας
Κωνσταντοπούλειο, Β΄Παθολογική Κλινική
4. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ :
Υπηρεσία Υπαίθρου :
α) Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας
(2–5/2003)
β) Κέντρο Υγείας Φιλιατρών Νομού Μεσσηνίας
(5/2003 – 6/2004)
γ) Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής & Κοινωνικής
Αποκατάστασης Φιλιατρών (5/2003 – 6/2004)

Το Ιατρείο

Στο ιατρείο δέχεται ιδιωτικά, είναι όμως πιστοποιημένη και μπορεί να γράφει ηλεκτρονικά φάρμακα κι εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ (όλα τα ταμεία). Δυνατότητα επισκέψεων κατ΄οίκον κατόπιν συνεννόησης.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων. Ρύθμιση υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, διαταραχών της χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, ουρικού οξέος. Διερεύνηση αναιμίας, λοιμώξεις, χορήγηση πιστοποιητικών

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.