Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Νίκος Αποστολόπουλος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1999. Ξεκίνησε την ειδίκ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1993-1999. Πτυχίο Ιατρικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  2001-2007. Άσκηση στην ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας σε νοσοκομεία της Αγγλίας.
  Μάρτιος 2007: Mέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγ. Βρετανίας (MRCOG.
  Ιούλιος 2007. Λήψη ειδικότητας μαιευτικής γυναικολογίας, πρωτεύοντας στις σχετικές εξετάσεις.
  2007-2009. Εξειδίκευση στο Λονδίνο στους τομείς της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Υψηλού επιπέδου και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, Κολποσκόπησης, Επιπλοκών αρχομένης εγκυμοσύνης και στην Παρακολούθηση της Κύησης υψηλού κινδύνου, έχοντας λάβει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.
  2008-2010. Μεταπτυχιακό δίπλωμα εκπαίδευσης (Μaster in Science) στη γυναικολογική ενδοσκοπική χειρουργική υψηλού επιπέδου από το Πανεπιστήμιο του Surrey, Αγγλίας, έχοντας πρωτεύσει και λάβει σχετική υποτροφία.
  Οκτώβριος 2010.Λήψη τίτλου Ειδικότητας με τις παραπάνω εξειδικεύσεις (Certification of Completion of Training- CCT) από το Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο (General Medical Council- GMC).

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί ".

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
 • logo
  ΙΑΣΩ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • RCOG - Royal College of Obstetricians and Gynaecologists
  RCOG - Royal College of Obstetricians and Gynaecologists
 • GENERAL MEDICAL COUNCIL
  GENERAL MEDICAL COUNCIL
Λ. Κηφισίας 132, Μαρούσι, Αθήνα TK 15125

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Νίκος Αποστολόπουλος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1999. Ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Μαιευτική- Γυναικολογία στην Αγγλία το 2001. Εκπαιδεύτηκε σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία (St. Mary's Manchester, Arrowe Park Liverpool, Tameside Manchester, Southend Essex, Homerton London) αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των περιστατικών της Μαιευτικής- Γυναικολογίας. Το 2007 έλαβε τον τίτλο της ειδίκευσης στην Μαιευτική- Γυναικολογία πρωτεύοντας στις αντίστοιχες εξετάσεις και έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Βρετανίας (MRCOG). Από το 2007 έως το 2010 εργάστηκε ως επιμελητής στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία Homerton και Queen's στο Λονδίνο.
Ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική ,στην αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής, στην αντιμετώπιση επιπλοκών αρχομένης κύησης και καθέξειν αποβολών, στην κολποσκόπηση και στην κύηση υψηλού κίνδυνου. Το 2010 έγινε διευθυντής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Queen's στο Λονδίνο στην έδρα της ενδοσκοπικής χειρουργικής και χειρουργικής της αναπαραγωγής. Επίσης ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών (Master in Science, MSc) πάνω στην ενδοσκοπική χειρουργική υψηλού επιπέδου στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία έχοντας πρωτεύσει. Η πτυχιακή θέση του πάνω στη Λαπαροσκοπική Ουρογυναικολογία έλαβε τον υψηλότερο βαθμό που έχει δοθεί. Για την επίδοση του τιμήθηκε από την Πρυτανεία του Πανεπιστήμιου. Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.