Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών 1993
Ειδικευθείς σε Παθολογία-Γαστρεντερ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • * Μετεκπαίδευση με υποτροφία της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας στην Ηπατολογία στο Royal Free Hospital, London, UK (2004-2005)
    * Κλινικός Ερευνητής στο UCLA Center, London, UK (2005-2006)
    * Ιατρικός Διευθυντής Τμήματος Λοιμώξεων-Μεταμόσχευσης-Ανοσoλογίας Novartis Hellas

Ώρες λειτουργίας

  • Απογευματινές ώρες, κατόπιν ραντεβού.
Νέας Φώκαιας 30 & Περραιβού, Χαιδάρι, Αθήνα TK 124 61

Ο Γιατρός

Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών 1993
Ειδικευθείς σε Παθολογία-Γαστρεντερολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και Γενικό Νοσοκομείο Πειραιώς «Τζάνειο» 1998-2003
Υπότροφος Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας 2004
Μετεκπαιδευθείς στο Royal Free Hospital, London, UK 2004-2005
Clinical Research Physician UCLA Center, London, UK 2005-2006
Fellow of the European Board of Gastroenterology & Hepatology

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.