Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Έχει εξειδικευτεί στην ογκολογία στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια πανεπιστημίων των Η.Π.Α και

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Γ.Ν.Α "ΛΑΙΚΟ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 • Α.Ο.Ν.Α "ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ"
 • ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ
  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

Ώρες λειτουργίας

 • Τρίτη και Τετάρτη 5:00 μμ το απόγευμα έως 9:00 μμ το βράδυ και Σάββατο από 09:00 πμ το πρωί έως 1:00μμ το μεσημέρι.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Doctors' Hospital
 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
Κηφισίας 27Α, Αμπελόκηποι, Αθήνα TK 11523

Ο Γιατρός

Έχει εξειδικευτεί στην ογκολογία στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια πανεπιστημίων των Η.Π.Α και της Ευρώπης.

Με ευγένεια και σεβασμό στον άνθρωπο που βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

 • Συμμετέχει τακτικά, με ομιλίες και παρουσιάσεις, σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια ογκολογικά συνέδρια, παρακόλουθώντας ενεργά τις εξελίξεις της Oγκολογίας.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.