Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΣΩ GENERAL

Ασχολούμαι με ευρεία γκάμα χειρουργικής παθολογίας με ιδιαίτερο ενδι

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
 • Επί διετία μετεκπαίδευση στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Nagasaki της Ιαπωνίας, υπό την διεύθυνση του υποψήφιου νομπελίστα Καθηγητή Ryochi Tsuchiya.
 • Μετεκπαίδευση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Μιλάνο Ιταλίας, υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Vevonezi.
 • Επισκέπτης καθηγητής το 1998 και το 2001 για δύο μήνες στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Nagasaki στην Ιαπωνία.
 • Αριστούχος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών σπό το 1982.
 • Από το 2007 Διευθυντής στη Γ΄Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ιασώ General.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΙΑΣΩ General
Τζαβέλλα 70, Νέο Ψυχικό, Αθήνα TK 15231

Ο Γιατρός

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΣΩ GENERAL

Ασχολούμαι με ευρεία γκάμα χειρουργικής παθολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χειρουργική ογκολογία του πεπτικού, την χειρουργική ενδοκρινών αδένων και την χειρουργική του μαστού.

Και εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες της κλινικής, είμαστε πάντα σε 24ωρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε άμεσα κάθε χειρουργικό περιστατικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 2011 μέχρι και το 2014 και μέλος του Δ.Σ. από το 2003 μέχρι και σήμερα.

Ομιλητής και συντονιστής σε πολυάριθμα Ελληνικά και Ξένα Συνέδρια και αρκετές δημοσιεύσεις σε έγκριτα ξένα και ελληνικά περιοδικά.

Χειρουργική εμπειρία σε 3.500 επεμβάσεις.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.