26/2/2014 Πέτρες στη χολή: πόσο επικίνδυνες είναι; διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο χειρουργός κ. Σάμπαλης Γεώργιος και οι συνεργάτες του επιτελούν μία μεγάλη γκάμα επεμβάσεων κλασικής χειρουργικής και

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Απεφοίτησα από το Πειραματικό Σχολείο το 1977, με βαθμό άριστα, και με επαίνους όλες τις χρονιές από τον Δήμο Αθηναίων.
 • Έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις την ίδια χρονιά στην Ιατρική Αθηνών, και πέρασα 4ος με υποτροφία στην Ιατρική σχολή Αθηνών.
 • Απεφοίτησα της Ιατρικής σχολής το 1985 και ακολούθως υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ένα έτος σαν οπλίτης στα ΛΟΚ, και ακολούθως ως Ιατρός σε υπεροριών Αγροτικό Ιατρείο στα Κουμπουριανά Καρδίτσης το διάστημα 1987-Φλεβάρη του 1988.
 • Ακολούθως έκανα ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στην Χειρουργική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών, με μεγάλη συμμετοχή σε άνω των 500 επεμβάσεων σαν 1ος Χειρουργός και 2000 σαν 1ος βοηθός, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκα για ένα έτος στο νεοσυσταθέν τμήμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Κλινικής.
 • Από τον Φεβρουάριο του 1993 έως τον Δεκέμβριο του 2010, υπήρξα συνεργάτης και επιμελητής Χειρουργός στο τμήμα Γενικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, και έλαβα μέρος σε πλείστες όσες επεμβάσεις γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, και ρομποτικής χειρουργικής.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Ιατρικό Ψυχικού
 • logo
  Λευκός Σταυρός
 • logo
  Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Μέλος Συλλόγων

 • Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
  Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
 • Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής
  Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής
 • Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons
  Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons
 • The European Association for Endoscopic Surgery
  The European Association for Endoscopic Surgery
 • Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ρομποτικής Χειρουργικής
  Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ρομποτικής Χειρουργικής
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders
  International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders
Ευεργέτου Γιαβάση 10, Αγία Παρασκευή, Αθήνα TK 15342
Photo Gallery

Πέτρες στη χολή: πόσο επικίνδυνες είναι;

26/2/2014

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Η χειρουργική θεραπεία των αιμορροϊδων

14/2/2014

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Τι είναι η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση;

5/12/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος αντιμετώπισης της κήλης

29/11/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Ο Γιατρός

Ο χειρουργός κ. Σάμπαλης Γεώργιος και οι συνεργάτες του επιτελούν μία μεγάλη γκάμα επεμβάσεων κλασικής χειρουργικής και ογκολογίας και λαπαροσκοπικής χειρουργικής

Απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1977, με βαθμό άριστα, και με επαίνους όλες τις χρονιές από τον Δήμο Αθηναίων.

4ος στις Εισαγωγικές εξετάσεις με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1977.

Απεφοίτησα της Ιατρικής σχολής το 1985 και ακολούθως υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ένα έτος σαν οπλίτης στα ΛΟΚ, και ακολούθως ως Ιατρός σε υπεροριών Αγροτικό Ιατρείο στα Κουμπουριανά Καρδίτσης το διάστημα 1987-Φλεβάρη του 1988.

Ακολούθως έκανα ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στην Χειρουργική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών, με μεγάλη συμμετοχή σε άνω των 500 επεμβάσεων σαν 1ος Χειρουργός και 2000 σαν 1ος βοηθός, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκα για ένα έτος στο νεοσυσταθέν τμήμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Κλινικής.

Από τον Φεβρουάριο του 1993 έως τον Δεκέμβριο του 2010, υπήρξα συνεργάτης και επιμελητής Χειρουργός στο τμήμα Γενικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με Δ/ντη τον κ.Κων/νο Κωνσταντινίδη, και έλαβα μέρος σε πλείστες όσες επεμβάσεις γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, και ρομποτικής χειρουργικής.

Παράλληλα από το 1995, διατηρώ Ιδιωτικό Ιατρείο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, και είμαι συνεργάτης χειρουργός Κλινικών όπως : Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, Λευκός Σταυρός Αθηνών, Ευρωκλινική ενηλίκων.

Από το 2009, είμαι Δ/ντής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Χειρουργικού Τομέα της Κλινικής Λευκός Σταυρός Αθηνών.

Από το 2012 είναι Διευθυντής του "Κέντρου Κήλης" στο Χειρουργικό Τμήμα του Μαιευτηρίου "ΛΗΤΩ"

Ιδρυτής του 1ου Πανελληνίου Χειρουργικού Forum στο διαδίκτυο: www.surgeryonline.gr

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Επιταγή,Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.