Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Λάμπρος Δημολένης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη με την διαδικασία των

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • *Αποφοίτησε με «άριστα» από το 3o Γυμνάσιο-Λύκειο Χαλανδρίου και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992, από όπου αποφοίτησε με «λίαν καλώς» το 1998.
  *2007-2012 Απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» με βαθμό 9,73 (Άριστα), Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετοχή στην πρώτη σειρά προκύρηξης του Προγράμματος (2007) μετά από επιλογή.
  *Μάρτιος 2002- Δεκέμβριος 2002
  Άσκηση στη Γεν. Χειρουργική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».
  *Αύγουστος 2003 – Αύγουστος 2005
  Άσκηση στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο «Κωνσταντοπούλειο Γεν. Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας Αγ. Όλγα».
  *Αύγουστος 2005- Ιανουαρίος 2006
  Κέντρο Υγείας Sunne, της περιφέρειας Värmland, στη Σουηδία.
  *Φεβρουάριος 2006- Μάιος 2007
  Μαιευτική-Γυναικολογία στο Γεν. Νοσοκομείο «Hälsinglands sjukhus», της περιφέρειας Gävleborg, της Σουηδίας.
  *Αύγουστος 2007- Αύγουστος 2009
  Μαιευτική-Γυναικολογία στο «Τζάνειο Γεν. Νοσοκομείο Πειραιά».
  *Απόκτηση τίτλου ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας Οκτώβριος 2009.
  *Ιούνιος 2008.
  Παρακολούθηση Σεμιναρίου ALSO, Β΄ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν διάκρισης στις εξετάσεις του Σεμιναρίου, προτάθηκε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής να γίνω Εκπαιδευτής. Τον Σεπτέμβριο 2008 παρακολούθησα με επιτυχία το Ειδικό Σεμινάριο Εκπαιδευτών ALSO. Τον Νοέμβριο 2008 συμμετείχα ως Δόκιμος Εκπαιδευτής ALSO στο σεμινάριο που διεξήχθη στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και κατόπιν τούτου μου απονεμήθη το Δίπλωμα Εκπαιδευτή ALSO από την Οργανωτική Επιτροπή του Σεμιναρίου (Καθηγήτρια Αρ. Μαλαμίτση-Puchner, Λέκτορας Νικ. Βραχνής).
  *Mάρτιος 2009.
  Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 23ου Σεμιναρίου ALSO, 21-22 Μαρτίου 2009, Λάρνακα, Κύπρος.
  *Παρακολούθηση του σεμιναρίου B.L.S.-course (Basic Life Support), που οργανώθηκε από το European Resuscitation Council, Αθήνα, Μάιος 2004.
  *Παρακολούθηση του σεμιναρίου “ST-dagar 2007”, της ετήσιας εκπαιδευτικής συνάντησης των ειδικευομένων ιατρών στη Μαιευτική-Γυναικολογία στη Σουηδία, που οργανώθηκε από την «Σουηδική Ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, SFOG», Västerås, Σουηδία, 17-18/04/2007.
  *Παρακολούθηση του σεμιναρίου «CTG utbildning», (Εκπαίδευση στο ΚΤΓ), από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Lund, Ingemar Ingemarsson, Gävle, Σουηδία, 20/03/2007.
  *Παρακολούθηση του σεμιναρίου «Basal Ultraljudkurs I Obstetrik-Gynekologi» (Βασική εκπαίδευση στον Υπέρηχο στη Μαιευτική-Γυναικολογία), που οργανώθηκε από την «Σουηδική Ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, SFOG» στο Πανεπιστήμιο της Lund, Σουηδία, 24,25,26 & 27/04/2007, κάτοχος του αντίστοιχου Πιστοποιητικού.
  *Κολποσκόπηση, Υστεροσκόπηση και Λαπαροσκόπηση στο Νοσοκομείο Halsinglands Sjukhus, στο Gavleborg της Σουηδίας.
  *Γυναικεία Ακράτεια των Ούρων – τοποθέτηση TVT- στο Νοσοκομείο Halsinglands Sjukhus, στο Gavleborg της Σουηδίας.
  *Κάτοχος διπλώματος Cambridge Proficiency και Michigan Proficiency Αγγλικής Γλώσσας (2002, 2003).
  *Κάτοχος διπλώματος Zentrale Mittelstuffenprufung Γερμανικής Γλώσσας (1991).
  *Άριστη γνώση Σουηδικής Γλώσσας, από το 2001.
  *Ανάγνωση Νορβηγικής, Δανικής Γλώσσας, από το 2001.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά. τις εξής μέρες και ώρες:
 • Δευτέρα 8.00 πμ-1.30 μμ & 5.00 μμ - 9.30 μμ
 • Τρίτη 4.30 μμ - 9.30 μμ
 • Τετάρτη 8.00 π.μ-1.30 μμ & 5.00 μμ - 9.30 μμ
 • Πέμπτη 8.00 π.μ-1.30 μμ & 5.00 μμ - 9.30 μμ
 • Παρασκευή 8.00 π.μ-1.30 μμ & 5.00 μμ - 9.30 μμ
 • Σάββατο 8.00 π.μ-1.30 μμ
 • και επείγοντα περιστατικά σε αργίες ή ώρες εκτός προγράμματος ιατρείου κατόπιν ραντεβού.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
 • logo
  ΥΓΕΙΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Αγίας Παρασκευής 29, Χαλάνδρι, Αθήνα TK 15234

Ο Γιατρός

Ο Λάμπρος Δημολένης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη με την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων το 1992. Το 2005 έγινε δεκτός και ξεκίνησε να εργάζεται στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Halsinglands Sjukhus, στο Gavleborg της Σουηδίας.
Την Άνοιξη του 2007 συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Lund (Skane, Σουηδία) «Γυναικολογικό και Μαιευτικό Υπερηχογράφημα».
Την ίδια χρονιά παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Καρδιοτοκογράφημα στην Κύηση και τον Τοκετό» του κορυφαίου σε αυτόν τον τομέα στην Σκανδιναβία Καθηγητή Ingemar Ingemarsson.
Το Σεπτέμβριο του 2007 επιλέχθηκε στην πρώτη σειρά προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» από τη Β΄ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, οπότε και επέστρεψε στην Αθήνα.
Το 2008, μετά από επιτυχή παρακολούθηση του Διεθνούς Σεμιναρίου Μαιευτικού Επείγοντος ALSO, του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμπεριληφθεί στην ομάδα των Εκπαιδευτών του Σεμιναρίου. Συμμετείχε στην εκπόνηση του συγγράμματος «Γυναικολογικό Επείγον» (Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας, 2012).
Από το 2006 είναι μέλος της Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων-Γυναικολόγων και από το 2010 μέλος της Εταιρείας Γονιμότητας της Δανίας. Είναι κάτοχος Profficiency Cambridge και Michigan στα Αγγλικά, κάτοχος του Mittelstuffe στα Γερμανικά και άριστος χρήστης των Σουηδικών.

www.lampros-dimolenis.com

Ιατρικές υπηρεσίες : Έλεγχος υπογονιμότητας-Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή -Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών - Γυναικολογική Ενδοκρινολογία -Διαταραχές κύκλου- Εμμηνόπαυση - Ορμονική Υποκατάσταση -Τεστ Παπανικολάου - Τhin Prep - Ταυτοποίηση στελεχών (HPV) - Λαπαροσκοπική Χειρουργική- Γυναικολογικό υπερηχογράφημα- Έλεγχος Μαστού (υπερηχογράφημα μαστών-χειρουργική αντιμετώπιση)- Κολποσκόπηση - Mαιευτικό υπερηχογράφημα -Καρδιοτοκογράφημα - Προγεννητικός Έλεγχος- Παρακολούθηση Κύησης Υψηλού Κινδύνου - Οστεοπόρωση, Γυναικολογική Ογκολογία- Σεξουαλική Δυσλειτουργία Ουρογυναικολογία- Χαλάρωση Πυελικού Εδάφους-Χειρουργική αντιμετώπιση ακράτειας ούρων -Πλαστική & Αισθητική Χειρουργική Γυναικολογία-Αιδοιοπλαστική. Σύμβαση με ΟΛΑ τα ταμεία. Συνεργάτης ΛΗΤΩ, ΜΗΤΕΡΑ , ΙΑΣΩ. ΙΑΤΡΕΙΟ : ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29, ΧΑΛΑΝΔΡΙ , 2106845302

 • *Παρακολούθηση των σημαντικότερων συνεδρίων-συμποσίων στην Ελλάδα με πιο πρόσφατα το 7th Athens Congress on Women´s Health and Disease, Αθήνα, Σεπτέμβριος 2008, το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης, Αθήνα, Απρίλιος 2008, την 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα και Πρακτική Άσκηση στην Απεικονιστική Προσέγγιση των Παθήσεων του Μαστού, Αθήνα, Σεπτέμβριος 2009,κ.α
  Συγγραφική Δραστηριότητα
  *28ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, Αθήνα, Μάιος 2002
  Παρουσίαση μιας μελέτης σαν προφορική ανακοίνωση σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακές νόσους στο Προσωπικό του Στρατού Ξηράς, οργανωμένη από το Ιατρείο της Σχολής Πεζικού.
  *29ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, Αθήνα, Μάιος 2003
  Παρουσίαση μιας μελέτης σαν προφορική ανακοίνωση σχετικά με τη χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής στις κατηγορίες του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, οργανωμένη από την Ελληνική Υπηρεσία Ελέγχου Doping, ΟΑΚΑ.
  *29ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο, Αθήνα, Μάιος 2003
  Παρουσίαση μιας μελέτης σαν πόστερ σχετικά με με τη χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής στις κατηγορίες της Επαγγελματικής Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, οργανωμένη από την Ελληνική Υπηρεσία Ελέγχου Doping, ΟΑΚΑ.
  *7th I.O.C. Olympic World Congress on Sport Sciences, Αthens, 7-11 October 2003
  Παρουσίαση σαν προφορικής ανακοίνωσης της μελέτης “Football and Nutrition Supplements : The Greek Experience”, οργανωμένη από την Ελληνική Υπηρεσία Ελέγχου Doping, ΟΑΚΑ.
  *Οκτώβριος 2007
  Μετάφραση του συγγράματος «Χειρουργική ήπατος και Παγκρέατος», 3η έκδοση, Ο. James Garden, Ιατρικές Εκδόσεις Χρ. Βασιλειάδης.
  *Μάιος 2011
  Συμμετοχή στην συγγραφή του εγχειριδίου «Γυναικολογικό Επείγον» από τις Ιατρικές Εκδόσεις ‘Λίτσας’.
  *Σεπτέμβριος 2011
  8th Congress on Women’s Health & Disease, Island of Kos, Greece 1-3 September 2011,παρουσίαση μιας μελέτης σαν πόστερ με θέμα
  "Sheehan's Syndrome: A Case Report and Review of the Literature.A multigravida Albanian woman with Postpartum Hypopituitarism. Clinical management"
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.