Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο κ. Σταραντζής είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2001. Ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου το 2002 και αμέσως ξεκίνησε το γενικό μέρος της ειδικότητάς του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου της Βούλας.
 • Το 2003 και αφού ολοκλήρωσε το γενικό μέρος, αποφασίζει να μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να ειδικευθεί στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία. Πρώτος του σταθμός το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Cambridge (Addenbrookes NHS Foundation Trust) όπου ξεκίνησε την βασική του εκπαίδευση στην Ορθοπαιδική την οποία ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κολλεγίου King’s στο Λονδίνο (Guy’s and St’ Thomas’ Hospitals NHS Trust).Επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2006, υπηρετώντας στο Υγειονομικό Σώμα ως Οπλίτης Ιατρός.
 • Το 2007 διορίζεται στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή Π.Ν. Σουκάκου, προκειμένου να ολοκληρώσει την εξειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική. Εκεί συνειδητοποιεί και καλλιεργεί την έφεσή του για την χειρουργική της σπονδυλικής στήλης θητεύοντας δίπλα σε χειρουργούς εγνωσμένης αξίας. Υπό την διεύθυνση του Καθηγητή και Διευθυντή Π.Ι. Παπαγγελόπουλου ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του τον Φεβρουάριο του 2012 λαμβάνοντας τον τίτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού. Στην φάση αυτή ολοκληρώνει τις κλινικές δοκιμές της Διδακτορικής του Διατριβής και ξεκινά την συγγραφή της. Την ίδια χρονιά γίνεται τακτικό μέλος του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (ΚΕΟΧ) κατόπιν εξετάσεων και λαμβάνει την τιμητική Υποτροφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ορθοπαιδικής και Tραυματιολογίας (EFORT Traveling Fellowship) ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην συνάντηση των Ευρωπαίων Υπότροφων στην Βαρκελώνη και την Μαδρίτη για το έτος 2012.
 • Αμέσως μετά ξεκινά την υπερ-εξειδίκευσή του στον τομέα της Χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης στο παγκοσμίου φήμης κέντρο του Nottingham (Queen’s Medical Centre) υπό την γενική καθοδήγηση του John Webb (ίσως του διασημότερου και με το μεγαλύτερο κύρος Βρετανού Χειρουργού Σπονδυλικής Στήλης). Κατόπιν του δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει την υπερ-εξειδίκευσή του στο Bristol όπου και αποκτά σημαντική εμπειρία που τον καθιστά πλέον ικανό να αναλάβει Διευθυντική θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.
 • Από το 2014 κατέχει την θέση του Διευθυντή Χειρουργού Σπονδυλικής Στήλης (Consultant Spinal Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire (δυναμικότητας 1500 κλινών) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο κέντρο είναι ένα από τα αναγνωρισμένα κέντρα αναφοράς σύνθετων παθήσεων σπονδυλικής στήλης στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πληθυσμιακή κάλυψη 3.500.000 κατοίκους.
 • Το 2016 ανακηρύσσεται Διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό “’Άριστα”.

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-22.00 μμ
 • Σάββατο 09.00πμ- 17.00πμ

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Προσφέρουμε τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής από ιατρούς με εκπαίδευση και καριέρα σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού.
  Στην ομάδα της Όστεων, άπαντες (ιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, ορθωτικοί, γραμματειακή υποστήριξη), έχουν επιλεγεί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια.

Μέλος Συλλόγων

 • GENERAL MEDICAL COUNCIL
  GENERAL MEDICAL COUNCIL
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 119, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα TK 11521

Ο Γιατρός

Ο κ. Σταραντζής είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης και Σκολίωσης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Μαρούσι). Διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης (Consultant Spinal Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire (Stoke-on-Trent) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος σπονδυλικής της Osteon Orthopedic Clinic.

Το Ιατρείο

Γιατί να επιλέξω την Όστεων;

1. Ομαδική προσέγγιση- ολιστική φροντίδα

Προσφέρουμε τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής από ιατρούς με εκπαίδευση και καριέρα σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού.

Παρέχουμε ολιστική προσέγγιση και φροντίδα, καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή ως ολότητα κι όχι απλώς σαν μια ανατομική βλάβη μιας συγκεκριμένης περιοχής του σώματός του, που χρήζει αποκατάστασης.

Το ιατρικό συμβούλιο των διευθυντών τμημάτων της Όστεων διασφαλίζει την ολιστική αντιμετώπιση ακόμα και των πλέον σύνθετων παθήσεων και εξαιρετικά πολύπλοκων προβλημάτων, με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

2. Γνώση-Εξειδίκευση-Εμπειρία

Οι ιατροί που στελεχώνουν την Όστεων είναι αφοσιωμένοι στο γνωστικό αντικείμενο που υπηρετούν.

Είχαν μακρά και στοχευμένη μετεκπαίδευση σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού (Αμερική- Αγγλία- Αυστραλία- Γερμανία) πριν αναλάβουν διευθυντικές θέσεις σε αναγνωρισμένα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Υπόκεινται σε συνεχείς αξιολογήσεις, ενώ η ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους αναγνωρίζεται από τα πιο απαιτητικά νοσηλευτικά ιδρύματα και συστήματα υγείας του κόσμου.

Η εξασφάλιση της αριστείας του κλινικού μας έργου, αποτελεί διαρκή στόχο και προτεραιότητά μας.

Στην ομάδα της Όστεων, άπαντες (ιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, ορθωτικοί, γραμματειακή υποστήριξη), έχουν επιλεγεί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια.

3. Αυστηρές διαδικασίες

Η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών αλλά και η συνεχής βελτίωσή μας στηρίζεται:

> Στην εφαρμογή επιστημονικά τεκμηριωμένων πρωτοκόλλων και θεραπειών με αποδεδειγμένη και μετρήσιμη αποτελεσματικότητα.

> Στη συλλογή δεδομένων από τους ασθενείς μας και την αξιοποίηση των δεδομένων αυτών για τη διαρκή αξιολόγηση του έργου μας από τους ίδιους τους ανθρώπους που φροντίζουμε.

> Στον τακτικό εσωτερικό έλεγχο που εφαρμόζουμε για την αποδοτικότητας και ασφάλεια των θεραπειών μας και τη διασφάλιση τήρησης όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και επιστημονικών πρωτοκόλλων που αποτελούν θεμέλιο λίθο της Όστεων.

> Στα τακτικά συμβούλια πολλαπλών υποειδικοτήτων που διασφαλίζουν την πολύπλευρη και ολιστική προσέγγιση των παθήσεων που αντιμετωπίζονται στο ιατρείο.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Προσφέρουμε τις πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής από ιατρούς με εκπαίδευση και καριέρα σε κορυφαία κέντρα του εξωτερικού.
  Στην ομάδα της Όστεων, άπαντες (ιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, ορθωτικοί, γραμματειακή υποστήριξη), έχουν επιλεγεί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά,Πιστωτική

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.