Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Δημήτριος Δεληγιάννης γεννήθηκε το 1977, είναι έγγαμος, πατέρας ενός τέκνου.
Αποφοίτησε το 2001 από τη δεύτερη

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00-14:00 απογεύματα και Σάββατο κατόπιν ραντεβού

Συνεργασία με νοσοκομεία

  • logo
    ΥΓΕΙΑ

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
    Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
Βασ Σοφίας 11 και Χατζηαντωνίου, Μαρούσι, Αθήνα TK 15124

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Δημήτριος Δεληγιάννης γεννήθηκε το 1977, είναι έγγαμος, πατέρας ενός τέκνου.
Αποφοίτησε το 2001 από τη δεύτερη ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Καρόλου στη Πράγα, Τσεχία, με βαθμό «Λίαν Καλώς».
Διετέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου (2002-2004) στην Αρκαδία, Π.Ι. Δάρα, Κ.Υ. Δημητσάνας.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία (2004-2005) ως οπλίτης ιατρός, Κ.Ε.ΥΓ., Δ΄Ε.ΑΝ. 784Τ.ΜΕ.
Ειδικεύθηκε στη παθολογική κλινική του ΓΝΑ«ΚΑΤ» (2006-2010) και έλαβε τον τίτλο της Παθολογικής ειδικότητας τον Ιανουάριο του 2011 από τη περιφέρεια Αττικής.
Εργάστηκε για ένα διάστημα ως ιδιώτης και συνεργάτης της παθολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου «Βιοκλινική».
Από το 2011 εώς το 2013, εργάστηκε ως εξειδικευόμενος Παθολόγος στην Β’ΜΕΘ ΓΝΑ «ΚΑΤ» όπου και εξειδικεύτηκε στην εντατικολογία.
Το ίδιο διάστημα παρακολούθησε (2011-2013) το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ «Μεταβολικά νοσήματα των οστών».
Ο ιατρός διατηρεί παθολογικό ιατρείο στο Μαρούσι και εργάζεται στο νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ".
Στο ιατρείο του ασχολείται με τη πρωτοβάθμια φροντίδα, σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, μεταβολικά νοσήματα, δυσλιπιδαιμίες, λοιμώξεις καθώς και διάγνωση και πρόληψη νοσημάτων.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.