19/2/2013 Πότε πρέπει να επισκέπτεται ενα παιδί τον οφθαλμίατρο; διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ειδικεύτηκα στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου του “Ερυθρού Σταυρού”. Εκεί κλινικά έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα σ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχιούχος Βιολογίας και Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά με ραντεβού από 5:30 μμ έως 9:00 μμ. Πρωινά Τετάρτης κατόπιν συνεννόησης.
 • Τρίτη και Πέμπτη 8:30 πμ έως 2:00 μμ στο Οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΥΓΕΙΑ
 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
  Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
Λεωφόρος Ειρήνης 15, Πεύκη, Αθήνα TK 15121

Πότε πρέπει να επισκέπτεται ενα παιδί τον οφθαλμίατρο;

19/2/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Το άρθρο του γιατρού στο markos.tv

Ο Γιατρός

Ειδικεύτηκα στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου του “Ερυθρού Σταυρού”. Εκεί κλινικά έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στη διάγνωση και αντιμετώπιση του γλαυκώματος και των παθήσεων της ωχράς κηλίδας. Επεμβατικά απέκτησα σημαντική εμπειρία στη μικροχειρουργική του προσθίου ημιμορίου (επεμβάσεις καταρράκτη, πτερυγίου, βλεφάρων κ.α.) και στην εφαρμογή LASER (Argon, YAG και SLT).

Εργάστηκα ως βοηθός ιατρός στο “Ερευνητικό & Θεραπευτικό Ινστιτούτο ΟΦΘΑΛΜΟΣ”. Εκεί, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Σπύρου Γεωργαρά, ασχολήθηκα με την προεγχειρητική μελέτη των επεμβάσεων καταρράκτη και των διαθλαστικών επεμβάσεων (LASER) καθώς επίσης και με τη μελέτη διάγνωσης και παρακολούθησης των γλαυκωματικών ασθενών του Ινστιτούτου. Απέκτησα δε σημαντική εμπειρία ως βοηθός χειρουργός του καθηγητή σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων προσθίου ημιμορίου.

Από το 2014 είμαι συνεργάτης της Οφθαλμολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ.

Από 28/4/2015 είμαι μέλος του δικτύου συνεργαζομένων ιατρών του ομίλου Βιοϊατρική.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.