Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Η οδοντίατρος Μαριάννα Ζαχαριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι.
Αποφοίτησε το 1997 από την Οδοντιατρική Σχολή

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1992-1997)
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Παθοβιολογία Στόματος (Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, 1999-2002)
 • Κάτοχος Πιστοποιητικού Κλινικής Εξειδίκευσης στη Χειρουργική Στόματος (Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, 1999-2001)
 • Διάκριση κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών με υποτροφίες επίδοσης

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από τις 10:30 πμ το πρωί έως τις 9:00 μμ το βράδυ
 • Τρίτη και Παρασκευή από τις 10:00 πμ το πρωί έως τις 1:30 μμ το μεσημέρι

Μέλος Συλλόγων

 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
Δάφνης 64, Μαρούσι, Αθήνα TK 15125

Ο Γιατρός

Η οδοντίατρος Μαριάννα Ζαχαριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι.
Αποφοίτησε το 1997 από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Παθοβιολογία Στόματος με κλινική εξειδίκευση τη Χειρουργική Στόματος. Διακρίθηκε κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών με υποτροφίες επίδοσης.
Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 1999 σε ιδιωτικό ιατρείο και διατέλεσε συνεργάτης της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών κατά τα έτη 1997-2005.
Η οδοντίατρος έχει έντονη εθελοντική δράση: προσφορά εθελοντικής εργασίας στο πολυϊατρείο της ανθρωπιστικής οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου"-προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών στο πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου-συμμετοχή σε ενημερωτικές καμπάνιες σε σχολεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΑΜ:9540), της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Αγωγής του Στόματος στον Ογκολογικό Ασθενή.
Γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Επιταγή,Μετρητά,Πιστωτική

 • Παρακολούθηση πλέον των 45 σεμιναρίων/συνεδρίων από την έναρξη της επαγγελματικής δραστηριότητας
 • Παρακολούθηση διετούς προγράμματος εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική θεραπεία (2011-2013)
 • Παρακολούθηση του ετήσιου προγράμματος Ιατρικής Ορολογίας στα Αγγλικά του Πανεπιστημίου Αθηνών (2011-2012)
 • Συμμετοχή στο εαρινό εκπαιδευτικό σεμινάριο της Κλινικής Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής- Μονάδα Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2011)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.