Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Στρατιωτικός ιατρός Πολεμικής Αεροπορίας.
Ειδικός Καρδιολόγος.

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Αριστοτελειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ιατρική σχολή.
  Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων.
  Ά Καρδιολογική ΓΝΑ ´´Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ´´
  251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
  Παιδοκαρδιολογικη κλινική Ωνασσειο Καρδιοχειρουργικο Κέντρο
  USAFSAM School of Aerospace Medicine San Antonio TX

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν ραντεβού, καθημερινά 18:30 - 21:00

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Υπερηχοκαρδιογραφικη μελέτη triplex καρδιάς
  Δοκιμασία κόπωσης
  Holter ρυθμού
  Ελεγχος αρτηριακής υπερτασης και λιπιδιων
  Ελεγχος συγγενών καρδιοπαθειων
Λεωφόρος Βεϊκου και Χαριλάου Τρικούπη 1, Γαλάτσι, Αθήνα TK 11147

Ο Γιατρός

Στρατιωτικός ιατρός Πολεμικής Αεροπορίας.
Ειδικός Καρδιολόγος.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Υπερηχοκαρδιογραφικη μελέτη triplex καρδιάς
  Δοκιμασία κόπωσης
  Holter ρυθμού
  Ελεγχος αρτηριακής υπερτασης και λιπιδιων
  Ελεγχος συγγενών καρδιοπαθειων

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.