Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

-Υπεύθυνος Ιατρείου Μνήμης και Άνοιας της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Αθηνών

-Εξωτερικός Συνεργάτης υπεύθυνος για τη

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • O κ Βασίλης Λύρας αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Μιλάνου Ιταλίας (Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής) και ειδικεύτηκε στην Νευρολογία.
  Είναι κάτοχος μεταπτυχίακού τίτλου εξειδίκευσης (Master of Science)στην διαχέιρηση γήρανσης και χρονίων νοσημάτων.
  Από τον Οκτώβριο του 2012 έως και σήμερα εργάζεται ως Νευρολόγος Υπεύθυνος του Ιατρείου Μνήμης και Άνοιας της Εταιρείας Νόσου Alzheimer Αθηνών.
  Ο κ.Λύρας από τον Ιούλιο του 2013 είναι μέλος της ιατρικής ομάδας του Ομίλου Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων « Άκτιος» ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν ραντεβού
 • Δυνατότητα κατ'οίκον επίσκεψης

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Διάγνωση και θεραπεία νευρολογικών παθήσεων με εξείδικευση στα ανοικά σύνδρομα.

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία
  Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία
Λεωφόρος Κηφισίας 171, Μαρούσι, Αθήνα TK 15124

Ο Γιατρός

-Υπεύθυνος Ιατρείου Μνήμης και Άνοιας της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Αθηνών

-Εξωτερικός Συνεργάτης υπεύθυνος για την νευρολογική αξιολόγηση και παρακολούθηση των ενοίκων του Ομίλου Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων " Άκτιος"

Το Ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται στην Οδό Λαμψάκου 4 στην Αθήνα, λίγα μέτρα απόσταση από το στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Διάγνωση και θεραπεία νευρολογικών παθήσεων με εξείδικευση στα ανοικά σύνδρομα.

Δραστηριότητες

 • Ιδιωτικό Ιατρείο Λαμψάκου 4 Αθήνα (ΜΜ Μέγαρο Μουσικής)
 • Δέχεται με Ραντεβού - Επισκέψεις κατ'οίκον
  Τηλ 6944411428

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.