Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Η Όλγα Βαρτζιώτη είναι γιατρός πνευμονολόγος - φυματιολόγος.
Εργάστηκε ως επικουρική Επιμελήτρια Β’ στη Α’ Πνευμονολο

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
Λεωφόρος Πεντέλης 13, Χαλάνδρι, Αθήνα TK 15233

Ο Γιατρός

Η Όλγα Βαρτζιώτη είναι γιατρός πνευμονολόγος - φυματιολόγος.
Εργάστηκε ως επικουρική Επιμελήτρια Β’ στη Α’ Πνευμονολογική Κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, από το 2008 έως το 2012, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία. Κατά την περίοδο αύξησης των κρουσμάτων από τον ιό H1N1 εξέτασε και αντιμετώπισε εκατοντάδες περιστατικά αναπνευστικών λοιμώξεων ενώ παράλληλα εκπαίδευσε ειδικευόμενους γιατρούς στην κλινική και επεμβατική πνευμονολογία. Σήμερα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Σισμανόγλειο, ως ερευνήτρια για την χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και το Άσθμα.
Απέκτησε την ειδικότητά της στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, όπου και εκπαιδεύτηκε στο βρογχολογικό εργαστήριο, το εργαστήριο μελέτης ύπνου, το ιατρείο διακοπής καπνίσματος, το άσθμα και τη ΧΑΠ. Αποκόμισε τη χρήσιμη εμπειρία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κατά τη διάρκεια της άσκησή της στην Πανεπιστημιακή ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ και στη συνέχεια υπήρξε επιστημονική συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου Αττικόν.
Έχει να επιδείξει ένα ευρύ επιστημονικό και ερευνητικό έργο κι έχει λάβει μέρος σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια. Συχνά συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις της ειδικότητάς της και ως πνευμονολόγος υποστηρίζει αθλητές και δρομείς αγώνων βουνού.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.