Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε τα σχολικά του χρόνια στη Χαλκίδα και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
Βασιλίσσης Σοφίας 100, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα TK 11528

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε τα σχολικά του χρόνια στη Χαλκίδα και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία. Ειδικεύτηκε στην Χειρουργική στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο Αθηνών, και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Science) του Πανεπιστημίου Αθηνών «Ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική». Μετεκπαιδεύτηκε στην προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στις ΗΠΑ και πιστοποιήθηκε στη χρήση του ρομποτικού συστήματος DaVinci στο Στρασβούργο.
Συμμετέχει στην συγγραφή εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια, ελληνικά και διεθνή και είναι μέλος ελληνικών και διεθνών Χειρουργικών εταιριών.
Διατηρεί Ιατρείο στην Αθήνα και είναι συνεργάτης Χειρουργός στην Ευρωκλινική Αθηνών

Το Ιατρείο

Αθήνα: Βασιλίσσης Σοφίας 100, Πλατεία Μαβίλη, 1ος όροφος
Καλαμάτα: πλατεία Βασ. Γεωργίου 24 (κεντρική πλατεία), 4ος όροφος

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.