Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Είμαι στρατιωτικός ιατρός, γενικός χειρουργός, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού. Μετεκπαιδεύτηκα στη Χει

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Εξειδίκευση στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού στο ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ν. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-21:00
Γρηγορίου Λαμπράκη 219, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη TK 54352

Ο Γιατρός

Είμαι στρατιωτικός ιατρός, γενικός χειρουργός, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού. Μετεκπαιδεύτηκα στη Χειρουργική Ογκολογία του μαστού στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και έχω εξειδικευθεί στις καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του μαστού. Στο ιατρείο μου γίνεται ο προληπτικός έλεγχος του μαστού, και ο προγραμματισμός της χειρουργικής λύσης που θα δοθεί ,εφόσον κριθεί απαραίτητο, στις κλινικές με τις οποίες συνεργάζομαι.

Το Ιατρείο

Πλατεία Αριστοτέλους 4
www.mastologoi.gr
www.testpap.gr
Τηλ: 2310 91 96 40

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.