Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Η καρδιολόγος Βασιλική Τσάγκου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Τελείωσε το Αρσάκειο Ψυχικού με άριστα και εισήχθη στην Ιατρική Σ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Τρίτη και Πέμπτη από 17:00 έως 20:00
  • Δευτέρα
  • Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα κατόπιν ραντεβού.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΚΑ 93-95 ΓΑΛΑΤΣΙ, Γαλάτσι, Αθήνα TK 11146

Ο Γιατρός

Η καρδιολόγος Βασιλική Τσάγκου γεννήθηκε στην Αθήνα.
Τελείωσε το Αρσάκειο Ψυχικού με άριστα και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με πανελλαδικές εξετάσεις το 1991.
Πήρε το πτυχίο της το 1997 με βαθμό λίαν καλώς.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά.

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Σπάρτης. (1997-1998)
Στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σπάρτης παρέμεινε μέχρι το 2002 εργαζόμενη στην Παθολογική Κλινική ως ειδικευόμενη ιατρός.
Ειδικεύθηκε στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" κατά την περίοδο 2002-2006.
Εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ", στην ομάδα του καρδιοχειρουργού Σ. Παττακού (2007-2010).
Εργάσθηκε ως καρδιολόγος στην Ευρωκλινική Αθηνών (2007-2008) και στον όμιλο Euromedica (2008-2010).
Εργάζεται από το 2007 μέχρι και σήμερα ως επιστημονικά υπεύθυνη καρδιολόγος στον όμιλο της Βιοιατρικής με εμπειρία στο τομέα του προληπτικού ελέγχου (ΗΚΓ, Δοκιμασία Κόπωσης Triplex Καρδιάς Holter ρυθμού και αρτηριακής πίεσης).
Από τον Νοέμβριο του 2015 παρέχει τις υπηρεσίες της στο ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι- Λαμπρινή.
Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων τόσο στον ελληνικό χώρο όσο και στο εξωτερικό και έχει λάβει μέρος σε πάνω από εκατό εργασίες και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής καρδιολογικής εταιρίας.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.