6/9/2013 ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Η Τριανταφυλλιά Δήμου γεννήθηκε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Σπούδασε ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πήρε τ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Τετάρτη και Παρασκευή από 6:00 μμ το απόγευμα έως 9 :00 μμ το βράδυ
Ηλείας 10-12, Γλυφάδα, Αθήνα TK 16675

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

6/9/2013

ΔΩΡΕΑΝ 2 ΣΤΙΣ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑΣ

Ο Γιατρός

Η Τριανταφυλλιά Δήμου γεννήθηκε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Σπούδασε ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πήρε την ειδικότητα της αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στο City Hospital στο Nottingham UK. Εξειδικεύτηκε στο Pain Management στην Αγγλία στο Queen’s Medical Center , Nottingham UK και City Hospital , UK. Το 2005 ξεκίνησε συνεργασία σε συστεγασμένο ιατρείο πόνου στην Ηλιούπολη. Παράλληλα ήταν και είναι υπεύθυνη της κλινικής πόνου στο Νοσοκομείο Mediterraneo στη Γλυφάδα. Συνεχίζει να είναι μέλος στον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο με συνεργασία με διάφορα νοσοκομεία της Αγγλίας. Ξεκίνησε τώρα λειτουργία ιατρείου πόνου στη Σαρωνίδα.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.