6/9/2022 Νέα προσφορά διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Μικροβιολογικό εργαστήριο που παρέχει ευρεία γκάμα ιατρικών πράξεων από αιματολογικές εξετάσεις μέχρι εξειδικευμένες μορ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά από 7:30 πμ το πρωί έως 8:30 μμ το βράδυ
  • Σάββατο από 8.30 πμ το πρωί έως 13.30 μμ το μεσημέρι.
Παστέρ 15, Αθήνα TK 11521

Νέα προσφορά

6/9/2022

Το κέντρο μας παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τεστ παπανικολάου και καλλιέργεια κολπικού στην τιμή των 22 ευρώ, παρέχοντας την δυνατότητα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να πραγματοποιήσει την εξέταση εντελώς δωρεά.

Ο Γιατρός

Μικροβιολογικό εργαστήριο που παρέχει ευρεία γκάμα ιατρικών πράξεων από αιματολογικές εξετάσεις μέχρι εξειδικευμένες μοριακές όπως και γυναικολογικές εξετάσεις, τεστ παπανικολάου, καλλιέργεια κολπικού και εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.
Επιπροσθέτως, παρέχουμε εξετάσερις για COVID19

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,AmericanExpress,Επιταγή,Μετρητά,Πιστωτική

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.