22/12/2012 Απουσία λόγω εορτών διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Αποιφοίτησα απο την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ/ ΣΣΑΣ το 1998.Το 2008 απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας του Ειδικού Παθολόγου.Από

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Απόφοιτος ιατρικής σχολής Α.Π.Θ. (1998)
  • Ειδίκευση στην Εσωτερική Παθολογία στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε και στην Γ Πανεπιστημιακή κλινική του Γ.Π.Ν. Παπαγεωργίου
  • Απόκτηση τίτλου ειδικότητας τον Ιανουάριο του 2008.
    Εξειδίκευση στην Διαβητολογία 2013-2014

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά. 5:30μμ-8:30μμ
Πόντου 78 Παρανίκα 1, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη TK 55132

Απουσία λόγω εορτών

22/12/2012

Το ιατρείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι 7-1-2013

Ο Γιατρός

Αποιφοίτησα απο την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ/ ΣΣΑΣ το 1998.Το 2008 απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας του Ειδικού Παθολόγου.Από το 2009 κατέχω θέση Επιμελητή στην Β' Παθολογική κλινική του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. ενώ παράλληλα διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά.Έχω κάνει τις παρακάτω μετεκπαιδεύσεις:
Α.T.L.S. Cource 1999 ,Σ.Ε.Ο.Ε.Δ 1999 ,Εισαγωγικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ιατρικής ακαδ. Έτους 2010-2011.
Ειδίκευση στην Διαβητολογία 2013-2014.
Επίσης έχω ένα σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και παρουσιάσεων σε συνέδρια καθώς και πλήθος συμμετοχών σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.

  • πλήθος συμμετοχών σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.