Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κα

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν ραντεβού
Αγίου Δημητρίου 22, Βούλα, Αθήνα TK 16673

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έλαβα άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου το 2002, έχοντας πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Το 2003 ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στη Συστημική -Οικογενειακή και Ομαδική- Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, ενώ το 2007 έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο στη “Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού ” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπονώντας έρευνα με θέμα: «Bullying at work- Ψυχολογική παρενόχληση στον χώρο εργασίας».
Πιστεύοντας και η ίδια στην έννοια της βιωματικής εκπαίδευσης, εντάχθηκα σε θεραπευτική ομάδα συστημικής προσέγγισης και ολοκλήρωσα την προσωπική μου θεραπεία (2010). Επίσης, παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες στον τομέα της ψυχοθεραπείας και της ψυχικής υγείας,
Έχω εργαστεί στο Κέντρο Ημέρας του Γενικού Νοσοκομείου “Ασκληπιείο” Βούλας στα πλαίσια προγράμματος Stage, ενώ από το 2010 συνεργάζομαι με το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας ως σύμβουλος-εκπαιδεύτρια στο έργο “Σχολές Γονέων”. Από το 2009 εργάζομαι στους τομείς της ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας παιδιών και εφήβων, καθώς και της συμβουλευτικής γονέων, σε συνεργασία με κέντρα ειδικών θεραπειών.
Ταυτόχρονα, διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο οποίο πραγματοποιώ ατομικές και ομαδικές συνεδρίες εφήβων και ενηλίκων στην περιοχή της Βούλας, ενώ ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε συνεργαζόμενο χώρο στον Γέρακα Αττικής.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.