Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

2006- έως σήμερα: Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλύπτονται οι κάτωθι ειδικότητες: Αισθ. Οδοντιατρική,

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 2002-2005: Εξειδίκευση στην Εμφυτευματολογία, Προσθετική και Σύγκλιση, Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Murcia, Ισπανία
 • 1995-2002: Πτυχίο Οδοντιατρικής, Ιατρική Σχολή, Τμήμα Οδοντιατρικής και Προσθετικής, Πανεπιστήμιο Σπουδών Φλωρεντίας, Ιταλία
 • 1988-1994: Πειραματική Σχολή Αναβρύτων

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται καθημερινά, κατόπιν ραντεβού από τις 9 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και από τις 17:30 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Αισθητική Οδοντιατρική, Ενδοδοντία, Εμφυτευματολογία, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Χειρουργική Στόματος, Στοματολογία, Προσθετολογία, Παθολογία Στόματος καθώς και Οδοντιατρική κατ' οίκον.

Έξτρα Παροχές

 • Δώρο Οδοντόβουρτσα με καθε καθαρισμό.

Μέλος Συλλόγων

 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
Αναλήψεως 8, Βριλήσσια, Αθήνα TK 15235

Ο Γιατρός

2006- έως σήμερα: Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλύπτονται οι κάτωθι ειδικότητες: Αισθ. Οδοντιατρική, Ενδοδοντία, Εμφυτευματολογία, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Χειρουργική Στόματος, Στοματολογία, Προσθετολογία, Παθολογία Στόματος καθώς και Οδοντιατρική κατ' οίκον.

2012: Επιστημονικός Συνεργάτης (άμισθος), ΓΝΘΧ, ΓΝΑ Ιπποκράτειο.

2005-2006: Επικεφαλής Οδοντιατρείου 712 Τάγματος Υγειονομικού, ΕΛΔΥΚ, Κλήρου, Λευκωσία.
2002-2005: Οδοντίατρος μερικής απασχόλησης σε Οδοντιατρείο, Murcia, Ισπανία

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Αισθητική Οδοντιατρική, Ενδοδοντία, Εμφυτευματολογία, Παιδοδοντία, Περιοδοντολογία, Χειρουργική Στόματος, Στοματολογία, Προσθετολογία, Παθολογία Στόματος καθώς και Οδοντιατρική κατ' οίκον.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,AmericanExpress,Μετρητά,Πιστωτική

Δραστηριότητες

 • Συμμετοχές σε συνέδρια , ημερίδες Οδοντιατρικου Ενδιαφέροντος

 • Συμμετοχή σε πληθος συνεδριων ανά έτος.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.