Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1994.
Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ως αγροτικ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Ιατρική Σχολή (1994)
 • Ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας (2003)

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
 • logo
  Γαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ιατρικός Σύλλογος Ηνωμένου Βασιλείου BMA
  Ιατρικός Σύλλογος Ηνωμένου Βασιλείου BMA
 • European Society of Human Reproduction and Embryology
  European Society of Human Reproduction and Embryology
 • RCOG - Royal College of Obstetricians and Gynaecologists
  RCOG - Royal College of Obstetricians and Gynaecologists
Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 98, Μαρούσι, Αθήνα TK 15125

Ο Γιατρός

Αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1994.
Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ως αγροτικός γιατρός (Κως 1995-1996) και την εκπαιδευσή μου για 1 έτος στη γενική χειρουργική σε νοσοκομεία της Αθήνας,
συνέχισα την εκπαιδευσή μου στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας εξ' ολοκλήρου σε νοσοκομεία της Βρεττανίας (κυρίως στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Liverpool και Manchester).
Η εξειδικευσή μου αφορά στην εξωσωματική γονιμοποίηση(η εκπαιδευσή μου έλαβε χώρα στο Hewitt Center for Reproductive Medicine, Women's Hospital, Liverpool,UK ,που αποτελεί και τη μεγαλύτερη μονάδα εξωσωματικής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρεττανίας)

Επέστρεψα στην Ελλάδα το 2005
Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο 5 ετών
Ζώ και εργάζομαι μόνιμα στην Αθήνα

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.