Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Το ιατρείο μας ασχολείται αποκλειστικά με τα ορθοδοντικά προβλήματα
είτε αυτά αφορούν παιδιά σχολικής ηλικίας και εφήβο

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχίο Οδοντιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1977.
  Ειδικότητα της Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο Leipzig Γερμανίας το 1991.
  Διδακτορική διατριβή στην αύξηση της κάτω γνάθου στο Πανεπιστήμιο Leipzig το 1992.

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 15:30- 20:00
 • Τετάρτη 10:00- 12:00
Βασιλίσσης Σοφίας 131, Αθήνα TK 11521

Ο Γιατρός

Το ιατρείο μας ασχολείται αποκλειστικά με τα ορθοδοντικά προβλήματα
είτε αυτά αφορούν παιδιά σχολικής ηλικίας και εφήβους, είτε αφορούν ενήλικες που πρέπει ή θέλουν να διορθώσουν λειτουργικά προβλήματα των γνάθων, καθώς και να βελτιώσουν την αισθητική του προσώπου τους.
Οι λύσεις που προτείνονται είναι προσωπικές για τον κάθε ασθενή και το πρόβλημά του. Χρησιμοποιούνται τα κλασσικά μεταλικά σιδεράκια, τα κεραμικά σιδεράκια που είναι λιγότερο ορατά ή τα γλωσσικά σιδεράκια, που κολλώνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών και δεν φαίνονται καθόλου.
Επίσης η θεραπεία μπορεί να γίνει με τους νάρθηκες Invisalign, που είναι εντελώς αόρατοι.Ο ασθενής φοράει μια σειρά απο νάρθηκες,- όπου τους βάζει και τους βγάζει μόνος του- και οι οποίοι ισιώνουν τα δόντια του. Το ιατρείο μας είναι πιστοποιημένο για την τεχνική του Invisalign.

 • Η συμμετοχή μας σε συνέδρια που αφορούν το κλάδο μας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό είναι συνεχής.
  Το ιατρείο μας έχει πιστοποίηση σαν πάροχος για το Invisalign.
  Επίσης έχουμε πιστοποίηση για την γλωσσική Ορθοδοντική με τη μέθοδο Wiechman.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.