Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Η Ιατρός Στέλλα Μοσχονά αποφοίτησε με άριστα από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ια

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά από τις 10:30 πμ εως τη 13:00 μμ (Πλην Τρίτης)
  • και από τις 17:30 έως 21:00 μμ (Πλην Τετάρτης και Παρασκευής)

Μέλος Συλλόγων

  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
    Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Θερμοπυλών 26 (50μ από Αγ. Σοφίας), Βύρωνας, Αθήνα TK 16232

Ο Γιατρός

Η Ιατρός Στέλλα Μοσχονά αποφοίτησε με άριστα από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστήμιου Πατρών, από όπου αποφοίτησε το 2001 με τιμητική διάκριση.
Μετά το πέρας της διετούς υπηρεσίας υπαίθρου στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», στην Δ’ Παθολογική κλινική από το 2005 ως το 2010.
Λόγω της ενεργού ενασχόλησης της με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της κλινικής (υπέρτασης, λιπιδίων και διαβητικού ποδιού) η ιατρός ασχολείται ιδιαίτερα με τα μεταβολικά νοσήματα και την πρόληψη του καρδιαγγειακού κινδύνου καθώς επίσης και με τη διαχείριση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, περιφερική αρτηριοπάθεια, παθήσεις φλεβών και λεμφαγγείων.
Παραμένει επιστημονική συνεργάτης της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αγγειοπαθολογική Μονάδα και το Ιατρείο Φροντίδας Διαβητικού Ποδιού με ενεργή συμμετοχή στην περιποίηση χρόνιων και δυσεπούλωτων ελκών των κάτω άκρων.
Είναι μέλος πολλών ελληνικών επιστημονικών εταιρειών και έχει αρκετές παρουσιάσεις πρωτότυπων εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια καθώς επίσης και δημοσιεύσεις πρωτότυπων άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.