Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ancien Chef de Clinique des Hopitaux de Paris
Διευθυντής Β' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".

διαβάστε περισσότερα
Ολύμπου 17, Μαρούσι TK 15123

Ο Γιατρός

Ancien Chef de Clinique des Hopitaux de Paris
Διευθυντής Β' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".

Ο Δρ. Νίκος Παρασκευάς εκπαιδεύτηκε εξ ολοκλήρου στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του (ULB, 1995) και την απόκτηση ειδικότητας στην αγγειοχειρουργική (2001, Universite Paris VI), εργάστηκε ως επιμελητής αγγειοχειρουργικής στο νοσοκομείο Saint-Joseph στο Παρίσι (2001-2004).

Στη συνέχεια διετέλεσε Chef de Clinique στην αγγειοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Bichat-Claude Bernard στο Παρίσι (2004-2008).

Στην Αθήνα από το 2008 συνεργάζεται με τα νοσοκομεία Υγεία, Ευρωκλινική και το Ευγενίδειο.

Από το 2015 είναι Διευθυντής της Β' Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".

Στο Παρίσι συνεργάζεται με το τμήμα αγγειοχειρουργικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Bichat-Claude Bernard.

'Εχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και κάνει τακτικά ανακοινώσεις σε σημαντικά διεθνή συνέδρια.

Είναι εταίρος του Γαλλικού Κολλεγίου Αγγειοχειρουργικής και πρόεδρος της Ελληνο-Γαλλικής Εταιρίας Αγγειακών Παθήσεων.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.