31/10/2013 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΜΑΤ διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Πάνος Αντωνίου είναι Γενικός Χειρουργός, εξειδικευμένος στην λαπαροσκοπική χειρουργική, τη χειρουργική των παθή

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ
  ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτερα, Τεταρτη 6-9
 • Παρασκευη 3-6

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Μέλος Συλλόγων

 • Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
  Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία
 • The European Association for Endoscopic Surgery
  The European Association for Endoscopic Surgery
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Εταιρία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών
  Ελληνική Εταιρία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών
Βολανάκη 4, Αμπελόκηποι, Αθήνα TK 11526

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΜΑΤ

31/10/2013

Η ιατρικη μας ομαδα (Athens Colorectal Group, www.entero.gr) πιστοποιηθηκε απο την IΑΜΑΤ (www.iamat.org) ως επισημος συνεργατης στην Ελλαδα για το 2013.
International Association for Medical Assistance to Travellers
www.iamat.org

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Πάνος Αντωνίου είναι Γενικός Χειρουργός, εξειδικευμένος στην λαπαροσκοπική χειρουργική, τη χειρουργική των παθήσεων του παχέος εντέρου & πρωκτού, τη χειρουργική ογκολογία και στην αντιμετώπιση των παθήσεων του εντέρου με neuromodulation (νευροτροποποίηση).
Έχει εκπαιδευθεί και εργαστεί στα Νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ και 251ΓΝΑ.
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της Αθηναϊκής Κλινικής (2003-2012), ιδρυτής και υπεύθυνος του Athens Colorectal Group και μέλος πολλών διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων. Επιστημονικος Συνεργατης της Ά Χειρουργικης Κλινικης του Νοσοκομείου Ερρικος Ντυναν.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.